Çok mantıklıGecmisten soru sorup ceza verelim
Ayy valla kac kisi sordu 3 haftadir da ayni sekilde ilerliyoruzÇok mantıklı
Zaten biri daha adım yarışı ne zaman bitiyor diye sorarsa takım at
Hiç söylemeyelim. Hele migi gece gündüz burda ama o girmeyenlerden daha beterYapmıyor tabi bidaha sòylemicez birsey
Heee vallaHiç söylemeyelim. Hele migi gece gündüz burda ama o girmeyenlerden daha beter
Soranın ağzına bi tane patlatacanAyy valla kac kisi sordu 3 haftadir da ayni sekilde ilerliyoruz
aa benim neyim eksik dur ben de sorayımAyy valla kac kisi sordu 3 haftadir da ayni sekilde ilerliyoruz
Cuma duyuru yapacagimaa benim neyim eksik dur ben de sorayımbu hafta 12 bin adım yaaa diğer hafta adım yarışını kazanan takım diğer günlerde mi aynı adım atacak yoksaa 2 bin adım az mı atacak ne zaman bitecekk
deliyim manyakım mikserim ama kendimi seviyim yaaaa
Geçmişe bakmadan bi daha yorum yapmıycamHiç söylemeyelim. Hele migi gece gündüz burda ama o girmeyenlerden daha beter
Eline sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem @askrhpozitif madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 Nehir6161 C Chikolata_gozlum @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Canım onun tarifini görmedim ben şöyle yaptımO neydi madam yazmıştı menüde ama tarifi bilmiyorum
Bende baktım netten kıymasız da varEline sağlık kaptanım
Canım onun tarifini görmedim ben şöyle yaptım
1 soğan
200 gr kıyma
1 lahananın 4\1 i
Salça tuz karabiber kimyon pul biber kattım ben aldığı kadar su
Kıymasız bir yerde yemiştim de hoşuma gitmediBende baktım netten kıymasız da varlahana almışken yapayım
Üzüldüm inşaAllah herşey istediğin gibi olurNe yazikki yaşanıyor canim. Benimki yaşı ilerledikçe asabiyeti artanlardan.
Perşembe cuma dinlenme günü olsun.Cuma günü eklemeye sıcak bakmıyorum. Takımlar belli değil. Herkes merakla forumu takip ediyor vs. İsteyen cuma spor yapıyor. Ben c.tesi pazar sporlarina yüzde 1 hafta içi 3 gün sporuna yüzde 1 vermeyi düşünüyorum.Zipzip- E Elif_Eylul cuma günü de yarışmaya dahil edilsin mi? Diğer arkadaşlar da lütfen fikir versin. Demokratik bir liderim. Herkesi dinler bildiğimi okurum. Şaka şaka gerçekten ne düşünüyorsunuz???
İyi işte çikolata riskliydi pikaçu iyiÖzlememmi
Cikolata aliyordum simdi pikacu
Patlamis misiri görmezden gelerek afiyet olsun diyorum11 Ekim pazartesi menü
10.30
3 kaşık menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
14.30
3 erik
6 badem
18.00
2 kase kelle paça çorba
Salata
21.00
1 su bardağı kadar patlamış mısır
3 litre su
12000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
fantastikaaa
Eki Görüntüle 2931779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?