Ondan şüphemiz yok. Sen bu saate nasıl kaldın acabaBende yemekten sonra tamamlarim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan şüphemiz yok. Sen bu saate nasıl kaldın acabaBende yemekten sonra tamamlarim artik
Yogun musun bugun canim spor yapamadin galiba
Ne oldu çok işin mi var yoksa . Ağlama sen başarırsın
Yaaa telefonu cebime sokmayi herseferinde unuttum bir baktim telefon yok 1saat sonra aklima geliyorOndan şüphemiz yok. Sen bu saate nasıl kaldın acaba
Yani bende diyorum bu işte bir terslik var demekki ondanmışYaaa telefonu cebime sokmayi herseferinde unuttum bir baktim telefon yok 1saat sonra aklima geliyor
Saattim bozuldu canim sanki saat varmis gibi davranip işim oldugunda koltukta kaliyor telefon isteYani bende diyorum bu işte bir terslik var demekki ondanmış
Yeter bu kadar zorlama canim sonra agrim var diyorsunEki Görüntüle 2932026
Adım bu ama daha atıyom
Yeter de ordan oraya yürüyom nabim 12 bini 2 de kapattım baya oturdumYeter bu kadar zorlama canim sonra agrim var diyorsun
Etiket nasil okuyor onu sordum ama cevap alamadım her paylaşım altına yapmak istiyorum bendeTamam canim aksam da yazabilirsin menünü toplu olarak
En son kacta yemek yiyorsun adimlarinla birlikte Zipzip- E Elif_Eylul ve Cordelia etiketlemeyi unutma
Gormedim o mesajini :)Etiket nasil okuyor onu sordum ama cevap alamadım her paylaşım altına yapmak istiyorum bende
Katladim yerlestirdim, cocuklari doyurdum,banyo yaptirdim anca geldimKatlayip oyle gel
Kirmizi takim arkadaslarim aksam oldu zaten yormayin kendiniziKırmızı takım adımlar atıldımı
Benimde var cocugu yıkıycam daha yarın anneme gidicemKatladim yerlestirdim, cocuklari doyurdum,banyo yaptirdim anca geldim
Ayaklarina saglik canisi
He valla otursunlar demiKirmizi takim arkadaslarim aksam oldu zaten yormayin kendinizi
Afiyet olsunMenüm gelsin
Sabah 09.00
2dilim ekmek,2dilim peynir,
Domates,salatalik,5 zeytin,1yumurtadan sucuklu yumurta yapmistim oglan yarisini yedi yani yarim yumurta
Ara/ 1mandalina,10badem
Ara/1turk kahvesi,2bitter
Ara/2incir,1bardak süt
Ara/nescafe tamam bitti aralar
Aksam 18.00
1kase mercimek çorbasi,3kasik yogurt,peynirli salata,yarim dilim ekmek,2 haslanmış yumurta(200gram protein hakkimi burda kullandim)
3litre su aralarima laf edeni öldururum
Zipzip- Cordelia Mefkurem