- 14 Şubat 2021
- 8.431
- 22.572
- 298
Ben menü bildirimi yapıyorum ama neden çarpıEline sağlık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben menü bildirimi yapıyorum ama neden çarpıEline sağlık canım.
12 bin çoktan tamamlandı artık rahatım
Selam canim eline saglikSlm kizlar cok yogun birgünden hepinize merhaba. Nöbetten ciktim eve geldim. Büyük oglumun beslenmesini hazirlayip okula yolladim. Cok gecmeden kücük oglum uyandi kahvalti yaptirdim. Evi süpürdüm sildim. Camasir yikadim astim. Kuruyanlari topladim katladim yerlestirdim. Aksam yemegimi yaptim. Totom ancak yer gördü dinlenmeye calisiyorum. Anlatirken bile yoruldum yahu
Ne zaman menu bildirdin arada yediklerini yazıyorsun ama toplu paylasim yapmadin kiBen menü bildirimi yapıyorum ama neden çarpı
Ben dicektim simdi kaptanSelam canim eline saglik
Ne zaman menu bildirdin arada yediklerini yazıyorsun ama toplu paylasim yapmadin ki
Sabah
Ogle
Aksam
Su
Spor
Seklinde bildirim yapmalısın
Aaaa peki kusuruma bakmayın sabahları bildirim yapayım o zaman evet parça parça bildirim yaprtım benSelam canim eline saglik
Ne zaman menu bildirdin arada yediklerini yazıyorsun ama toplu paylasim yapmadin ki
Sabah
Ogle
Aksam
Su
Spor
Seklinde bildirim yapmalısın
Saat 2de sagnak yağışı vardi simdi durdu bu hafta yagisliymisE Elif_Eylul sizin oralarda yağmur var mı?
Tamam canim aksam da yazabilirsin menünü toplu olarakAaaa peki kusuruma bakmayın sabahları bildirim yapayım o zaman evet parça parça bildirim yaprtım ben
Buralarda öyleSaat 2de sagnak yağışı vardi simdi durdu bu hafta yagisliymis
7453 adimdayim5770adimdayim telefon şarjda bende oturuyorum
Bende yemekten sonra tamamlarim artik7453 adimdayim
Oooo çok güzel maşaAllah
Erken tamamlamayi düşünüyorum bakalim oturup kalmazsam aksam 10 dan sonra zor oluyorBende yemekten sonra tamamlarim artik
3009.7453 adimdayim
Herkes ne kadar azimli maşaallah. Aslan kurtlarım benim durmak yok hep böyle devam rap rap rap