Hic sonuna kadar harcamam ya elektrik giderseTel sarjda bileklige gectim onunda sabah sarji yoktu baya bi sarj zimbirtisini aradim hep son dakikaciyimdibine kadar bitecek illa
Şifrelere hic inanmiyorum hep uyduruk aldatmaca canim
Benim bir arkadasima Merinos halidan araba cikmisti,cekilisleŞifrelere hic inanmiyorum hep uyduruk aldatmaca canim
Demek ki kimse geçmiş yapmıyorKimse hatirlamiyor mu yaa
Cumartesi ya da pazar gunu geldi nutella sifresi istiyorum dedi
2573Yürüyüş başlasınstart verildi adım2701
Ben yemiyorum hic agzima surmem, cikokata da aramam cok yemem.Kalorisi cok yuksek cocuklara bende fazla vermiyorum arada okulda yemeleri icin ekmegine suruyorum. Aldim mi bende dayanamiyorum. Diger cikolatalara gore cok cekici kaloriside cok yuksek aman uzak durun
Gecmisten soru sorup ceza verelimDemek ki kimse geçmiş yapmıyor
Ben yaptim da aranizda espri vs sandim.Demek ki kimse geçmiş yapmıyor
Hele gecen okula gidecegim telin sarji %3 gece taksana iste eskiden esim takardi oda bezdi bendenHic sonuna kadar harcamam ya elektrik giderse
Afiyet olsun canimIlk defa kapuska yaptım güzel kokuyor
Kreple guzel oluyor evetBen yemiyorum hic agzima surmem, cikokata da aramam cok yemem.
Biz de cocuklara krep yapinca suruyorum. Guzel seviyorlar.
Ama araba gibi cok pahali seylerden bir kısım ucret alıyorlar canim hep para tuzağıBenim bir arkadasima Merinos halidan araba cikmisti,cekilisle
Hiç gördüğüm yok. Almıyorum ki. Alıp eve gidersem eşim 7 yaşında çocuk gibi sevinir.Nutellanin ne sifresi anlamadim ki? Nutellanin ustunde sifre mi yaziyor
Ya o kadar mi seviyorHiç gördüğüm yok. Almıyorum ki. Alıp eve gidersem eşim 7 yaşında çocuk gibi sevinir.
Yapmıyor tabi bidaha sòylemicez birseyDemek ki kimse geçmiş yapmıyor
Eline sağlık canım.8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem @askrhpozitif madamhd North River @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
EvetOkul dersi mi
Hem de nasıl. Deliriyor.birde sıcak ekmek olursa.Ya o kadar mi seviyor
Ellerine sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem @askrhpozitif madamhd North River @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Katlayip oyle gel2 sepet camasir gunlerdir yerde surunuyor
Artik katlamam gerekiyor.
Hadi beni gaza getirin de katlayayim.
Hiç almadigimdan bilmiyorum 25 lira 30 lira diyen varAy ne güldüm
Çok pahalı Nutella çikolata cnm ya kusura bakmayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?