Kasik olayını duydum ama oda burda yok sanirimGecen gun benim oglan kapagin icindeki kartonu cikardi kasik varmış diye hic bisey çıkmadı
Hic gormedim canim genelde indirim oluyor 1 alana bir bedava 2 alana iki bedava
Sifre hic görmedim
Şifrelere hic inanmiyorum hep uyduruk aldatmaca canimHadi ya bizimkinde olsa verirdim ama sifre vs yazmiyor .
Bence is gorur abla saglikli yemek sonuctakabak severler kızlarrr kabağı kıymalı yemek gibi de yapıp yiyince aynı işi görüyor mu , benimkilere 2 kabağı oydum kızarttım, karnıyarık yapıyorum kıymayı çok çıkarmıştım bol soğan biberle kavurdum baharatlayıp salçayı koyup karnıyarığa koyup kalanına çiğ kabak atıp domates ekleyip pişirsem diyorum olur mu olmaz mı
ona göre kıymanın artanı da oğlanın tabağına korum yer gider ya da kendime yemek yapayım mı başka türlü mü pişireyim ne diyorsunuz
Kasik Burdada yok canim oglan videoda görmüş galiba kac kere actik boş çıktıKasik olayını duydum ama oda burda yok sanirim
Afiyet olsun inşallahIlk defa kapuska yaptım güzel kokuyor
Aaa bak o var isteKasik olayını duydum ama oda burda yok sanirim
ne bileyim gülüm kızlar çarşamba perşembe oldu mu boyuna kabak yapıyorlar ya ben de heveslendim de nasıl yapsam bilemedim , sağ ol gülüm ben yapayım o vakit içine de pul biberi basayım acı acı güzel olur :))Bence is gorur abla saglikli yemek sonucta
afiyet şifa olsun bol bol yağ yaksın ödem attırsın inşallah gülümIlk defa kapuska yaptım güzel kokuyor
Sağol canımAfiyet olsun inşallah
Sağol ablam akşam için yaptım tadına tuzuna bakamadım insaAllah kokusu gibi tadida güzeldirafiyet şifa olsun bol bol yağ yaksın ödem attırsın inşallah gülüm
Yarın akşam son
Kalorisi cok yuksek cocuklara bende fazla vermiyorum arada okulda yemeleri icin ekmegine suruyorum. Aldim mi bende dayanamiyorum. Diger cikolatalara gore cok cekici kaloriside cok yuksek aman uzak durunBurda da bir zaman oluyor bir zaman olmuyor. Her zaman da almiyoruz , alininca cocuklar cok istiyor.
Afiyet olsun canim ❤Ilk defa kapuska yaptım güzel kokuyor
Carsamba akşamı son canim
Aaa ben hic görmedim yillardir aliyoruzAaa bak o var isteIki yıl önce falandı galiba gördüm
Afiyet olsun ablane bileyim gülüm kızlar çarşamba perşembe oldu mu boyuna kabak yapıyorlar ya ben de heveslendim de nasıl yapsam bilemedim , sağ ol gülüm ben yapayım o vakit içine de pul biberi basayım acı acı güzel olur :))
Bu hafta persemye kadardi galiba canimYarın akşam son
O neydi madam yazmıştı menüde ama tarifi bilmiyorumIlk defa kapuska yaptım güzel kokuyor
Tel sarjda bileklige gectim onunda sabah sarji yoktu baya bi sarj zimbirtisini aradim hep son dakikaciyimOo guzel son 2500 adimin kalmis
Persembe diye aklimda kalmis tamam canim carsamba dedigin gibiAfiyet olsun canim ❤
Carsamba akşamı son canim
Persembe cuma adim yok
Aaa ben hic görmedim yillardir aliyoruz
Afiyet olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?