Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedim olmuyorToz sekerin var mi canim azaltarak ilerle sekeri
Ben eskiden 1.5 kasik seker kasigi atardim,sonra 1 e dustum ,sonra yarim,kasigin ucu derken 11 yildir sekersiz iciyorum
Dün geceden beri sarj etmeye calisiyorum olmadi bir türlü sarj soketi heralde bozulmuşTamam canim
Stevia sekeri denediniz mi?offf günde 1 küçük bardak çay içesim geliyor iş yerinde... ondada şekersiz tadı tuzu yok
Günaydın canim ❤Günaydın kıslar musmutlu bir günümüz olsun ❤
Cok cay tuketmiyorsan sekerli icmende sorun olmaz o zaman :))denedim olmuyor
iyisimi birden ksmeyi denemek
Sarj aleti de bozulmuş olabilir belki canimDün geceden beri sarj etmeye calisiyorum olmadi bir türlü sarj soketi heralde bozulmuş
gııııııııııı o neeeeStevia sekeri denediniz mi?
işe gelmesem hiç aramamGünaydın canim ❤
Cok cay tuketmiyorsan sekerli icmende sorun olmaz o zaman :))
Tatlandirici sekergııııııııııı o neeee
nece konuşuosunuz
cahillikten ölecemTatlandirici seker
1 tane şarj denemedimki telefonda tık yok bakalim bir gostereyim cocugu saglik ocagina goturdukten sonra sarj bozuksa sarj aleti alirim olmazsa cocugun sirtindada kirmizi kirmizi benekler cikmis sabaha kadarda yatirmadi beni kaynanam kizamikcik cikariyo diyo daha aşisini bile vurulmadik zamani gelmediSarj aleti de bozulmuş olabilir belki canim
Gecmis olsun canim1 tane şarj denemedimki telefonda tık yok bakalim bir gostereyim cocugu saglik ocagina goturdukten sonra sarj bozuksa sarj aleti alirim olmazsa cocugun sirtindada kirmizi kirmizi benekler cikmis sabaha kadarda yatirmadi beni kaynanam kizamikcik cikariyo diyo daha aşisini bile vurulmadik zamani gelmedi
Stevia diye bir bitki bir arkadasim bir ara onu kullanmisti,gııııııııııı o neeee
nece konuşuosunuz
işe gelmesem hiç aramam
işe başlayınca hergün içiolar önümde saate bir
bende gün 1 içiorum
ay araştıracamStevia diye bir bitki bir arkadasim bir ara onu kullanmisti,
Çok saol sırtında ve karninda cikmis cok minik minik bacaklarinada yayilir diyorGecmis olsun canim
Geçmiş olsun..1 tane şarj denemedimki telefonda tık yok bakalim bir gostereyim cocugu saglik ocagina goturdukten sonra sarj bozuksa sarj aleti alirim olmazsa cocugun sirtindada kirmizi kirmizi benekler cikmis sabaha kadarda yatirmadi beni kaynanam kizamikcik cikariyo diyo daha aşisini bile vurulmadik zamani gelmedi
Gecmis olsun canim1 tane şarj denemedimki telefonda tık yok bakalim bir gostereyim cocugu saglik ocagina goturdukten sonra sarj bozuksa sarj aleti alirim olmazsa cocugun sirtindada kirmizi kirmizi benekler cikmis sabaha kadarda yatirmadi beni kaynanam kizamikcik cikariyo diyo daha aşisini bile vurulmadik zamani gelmedi
Burdada öyle Her kurum aynıgııııııııııı o neeee
nece konuşuosunuz
işe gelmesem hiç aramam
işe başlayınca hergün içiolar önümde saate bir
bende gün 1 içiorum
geçmiş olsunÇok saol sırtında ve karninda cikmis cok minik minik bacaklarinada yayilir diyor