- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bende 7.30 a kadar geri uyudum ama simdi yatsam uyuyamamKalktim 6bucukta sonra 7de dön oraya dün buraya uyuyamdim kalk kalk filiz dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7.30 a kadar geri uyudum ama simdi yatsam uyuyamamKalktim 6bucukta sonra 7de dön oraya dün buraya uyuyamdim kalk kalk filiz dedim
Iste bende kalkiyorum sonra yatamiyorumBenimde bünyem alıştı galiba namaza kalktım sonra tekrar uyudum
Dedim zaten uyudu bu geneBende 7.30 a kadar geri uyudum ama simdi yatsam uyuyamam
5 gun yaris var iste persembe cuma yaris yok :))Hadiya ohbe
Dedim ya yastigim beni bekliyor diyeDedim zaten uyudu bu gene
Bacagım ve ayagımın altı agrıyor 2 haftadır durmadan yürüyorumCarsamba aksam son
Gece geç uyuyorum. Yorgun oluncada uyuyabiliyorum. Erken uyuduğumda bende uyuyamıyorum.Iste bende kalkiyorum sonra yatamiyorum
Gecmis olsun1 tane şarj denemedimki telefonda tık yok bakalim bir gostereyim cocugu saglik ocagina goturdukten sonra sarj bozuksa sarj aleti alirim olmazsa cocugun sirtindada kirmizi kirmizi benekler cikmis sabaha kadarda yatirmadi beni kaynanam kizamikcik cikariyo diyo daha aşisini bile vurulmadik zamani gelmedi
Ok kaptan5 gun yaris var iste persembe cuma yaris yok :))
Günaydın canim ❤Gunaydin kızlar saglikli huzurlu mutlu sabahlar
5 gun yaris var iste persembe cuma yaris yok :))
Benim de bacaklar degil de soylemesi ayip totom agriyor.Bacagım ve ayagımın altı agrıyor 2 haftadır durmadan yürüyorum
Durma kız 3 aydan sonra durursun yürüBacagım ve ayagımın altı agrıyor 2 haftadır durmadan yürüyorum
Bisey olmaz devam benimde sol bacağım aksam kudurduBacagım ve ayagımın altı agrıyor 2 haftadır durmadan yürüyorum
Totodan gidiyor demekkiBenim de bacaklar degil de soylemesi ayip totom agriyor.
Ama sıkışlaştıgı hissediyorum bu iyi işaret benceBisey olmaz devam benimde sol bacağım aksam kudurdu
Cok agrin varsa zorlamadan yap canimBacagım ve ayagımın altı agrıyor 2 haftadır durmadan yürüyorum
Perşembede yatis varDesene cuma yatıs var
Busefer azimlisin bakalimAma sıkışlaştıgı hissediyorum bu iyi işaret bence
Evet devam pes yok
DevamDurma kız 3 aydan sonra durursun yürü