Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar grupta aktif olmadigimi biliyorum,hafta ici on iki de evden cikiyorum alti bucukta evde oluyorum,ogleye kadar da bebegim icin iki cesit corba yapiyorum kahvaltinisi hazirliyorum,kendim icin saglikli ve diyete uygun seyler hazirliyorum aksama hazir olsun diye.Aksam eve gecince kizim kucahimdan inmiyor,dokuz bucuk onda kizla beraber uyuyoruz.Bu sebeple gecmisi okuyamadigim icin sohbetlere dahil olamiuorim.Ama diyete uyuyirum.Okula yuruyerek gidip geliyorum yuruyus yapmak icin,yani cok olmasada ortalama alti bin adim atip saglikli besleniyorum,her hemen hemen her haftada eksi oluyorum.Tek eksigim katilimim az

Ben de kızımı doktora götürdüm çok şükür ateşi olsada su an korkulacak bir durum yok dedi 3 gün sonra tekrar getirin dedi. Oradan çıktım kızımı babasında bıraktım büyük kızımın sınıf arkadaşlarının annesi tanışma için bir cafede buluşma ayarlamışlar oraya gittim poğaçalar pastalar tatlılar kurabiyeler havada uçuştu ama 1 lokma yemedim çünkü yitik şifanın niyeti bir ağırlık sorumluluk verdi bana nefsimi tuttum hiç zorluk çekmedim çok şükür ☺

Tabiki istoyorum,ya kusura bakma lutfen -200 kendime ceza veriyorum gercekten uzgunum,en az -1 olacagim insallah cumaya
Ohhh şükür

Cumaya dahada dusecektir eminim cnm

Lütfen adimlarini aksatma 12 bini yapmaya calis
Adimda gerideyiz, herkes tamamlamazsa yuzde 2 yi kayberiz

Bana canım mı dedin sen

Ohhh şükür

Adimda gerimiyiz abooo bugun bende yurumedim

Tatlim adim icin disarda yürüyüş yapman sart degil
Cogumuz evde yapiyoruz adimlari

Ohhh şükür

Okula yuruyerek gidip geliyorjm on iki bin almasa da bile bu hafta on bine tamamlamaya calisayim indallah.

Daha 2366

Ama daha erken tamamlayacagim
Benim 7000 oldu daha yuruyuse devam az dinlenim cocuklari okuldan almaya ondan sonra yuzmeye
Yuzmede de bol hareket ediyorum
Bi kizin giyinme odasina bir oglanin giyinme odasina kosuyorum giyinirken yardim icin

Benim 7000 oldu daha yuruyuse devam az dinlenim cocuklari okuldan almaya ondan sonra yuzmeye
Yuzmede de bol hareket ediyorum
Bi kizin giyinme odasina bir oglanin giyinme odasina kosuyorum giyinirken yardim icin
Yaaa bende tursu pazar market derken bugun zor olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…