• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız sen nerelerdeydin🤔
Çok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa😔 Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de😂 Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım 🙈 Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte 😂🤣😂

Çok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa😔 Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de😂 Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım 🙈 Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte 😂🤣😂
Gecmis olsun canim yaa :(

masal3487 masal3487 zeynepcim bugün 2 kere gruba bakıp bildirim yapmadin

Takim yarışina girmek istiyormusun diye sana sorulmustu, sende kabul ettin. O yüzden sorumluluklarini yerine getirmeni rica ediyorum cnm 💓

Bilgilendirme amacli yaziyorum :
-Eger takim uyeleri duzenli menü bildirimi yapmazsa diğer takim yüzde 1 avantaj kazanir

-hangi takimin adim sayisi fazlaysa yüzde 2 lik avantaji alir

Yani cogunluk elinden geleni yapsa bile 1 kisinin destek vermemesi, bütün emekleri çöp ediyor 😭

Seninde katilimini ve destegini bekliyorum cnm 💕💕💕

Haydi maviler haydi maviler haydiii, tam zamani tam zamani simdiiikk😁
evt yaaa şimdi ne güzel yatıp yarım saat uyunur tam zamanı , milletin bebeleri de okuldadır gürültü pek olmaz sonra dipçik gibi kalkılırdııı
ben de tam zamanı lafını duyunca direk uyku geliyor aklımaaa:KK48:

Çok geçmiş olsun canım benim 😔

ayyy çok geçmiş olsun gülüm kv ne de ablana da , yaralı falan yok değil mi , kaza olunca kavga mı olmuş niye 8 saat sizi karakolda tuttular yaav

evt yaaa şimdi ne güzel yatıp yarım saat uyunur tam zamanı , milletin bebeleri de okuldadır gürültü pek olmaz sonra dipçik gibi kalkılırdııı
ben de tam zamanı lafını duyunca direk uyku geliyor aklımaaa:KK48:
2 kucuk bebeyle benim aklim hep sporda😍

Back