- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Hosgeldin tatlimPohyen heee
En garantisi yarin ac karna bildirim yap daha dogru olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin tatlimPohyen heee
Çok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işteKız sen nerelerdeydin
hoş geldin gülümmm artık buradasın değil mi , nasılsın , hayat nasıl gidiyor iş ev kızlar her şey yolundadır inşallahkuzum 10 ekim i yazmıştım ama
Gecmis olsun canim yaaÇok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte
evt yaaa şimdi ne güzel yatıp yarım saat uyunur tam zamanı , milletin bebeleri de okuldadır gürültü pek olmaz sonra dipçik gibi kalkılırdıııHaydi maviler haydi maviler haydiii, tam zamani tam zamani simdiiikk
Gider o gider. Ablaligimi kullanıp dovdurtme kendini Sen bebise ve kendine iyi bak yeter şimdilik
Çok geçmiş olsun canım benimÇok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte
Daha 2366Mavilim mavilendimler ,adimlar ne alemde?
Soguk siz derken benim 11.000 oldu.
ayyy çok geçmiş olsun gülüm kv ne de ablana da , yaralı falan yok değil mi , kaza olunca kavga mı olmuş niye 8 saat sizi karakolda tuttular yaavÇok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaa Kv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte
2 kucuk bebeyle benim aklim hep spordaevt yaaa şimdi ne güzel yatıp yarım saat uyunur tam zamanı , milletin bebeleri de okuldadır gürültü pek olmaz sonra dipçik gibi kalkılırdııı
ben de tam zamanı lafını duyunca direk uyku geliyor aklımaaa
Ayyy çok şükür geçti, Rabbım yaşatmasın kimseyeGecmis olsun canim yaa
Ben 3500deyim ama tamamlayacağımMavilim mavilendimler ,adimlar ne alemde?
hay maşallahhhhhMavilim mavilendimler ,adimlar ne alemde?
Cok gecmis olsun.Ayyy çok şükür geçti, Rabbım yaşatmasın kimseye
Benimde 3000 daha şarjda telefon bilgisayari acip spor yapcam doluncaDaha 2366
Ama daha erken tamamlayacagim
Çok teşekkür ederim, geçti çok şükürÇok geçmiş olsun canım benim
Soguk sis derken olacaktiMavilim mavilendimler ,adimlar ne alemde?