heee anladım ben 5le doymam kusura bakmasn kendime 5 daha ekliyorumYemek yiyenlerin menüsüne afiyet olsun kiminde ceviz gördüm 1ceviz 33kalori bunu onla carparsan 330kalori yapar dikkat lütfen,hasta olanlara Allah şifa versin inşAllah,doktorda zeytin 5tane veriyor nedenseBal0ncuk
Ilk defa böyle yaziyorum
Hayırlı haberler alırsın inşallahKızlar yarın ben hastaneye gidicem güzel sonuç almam için bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var dualarınıza yer gök dua arasında bilemeyiz kimin duası kabul olur
Afiyet olsun canım10 Ekim Pazar menü
08.30
2 kuru incir
10.30
3 kaşık soğanlı omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
2 erik
1 mandalina
17.30
1 kase pırasa
2 tavuk baget
2 çatal patates
5 soğan halkası
3 litre su
12000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@fantastikaaa Eki Görüntüle 2931066
12 bin yapayım diye yürüyüş bandından sonra evin içinde de deli dana gibi döndümoturup ders çalışayım artk
Afiyet olsun canım10.10.2021 Pazar yitik şifa 3.Günü menüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2931073
Ara öğün 4 de
1 kupa limonlu yeşil çay
Akşam 18 de
Eki Görüntüle 2931070
10.10.2021 Adımlarım
Eki Görüntüle 2931069
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@fantastikaaa
10tanemi diyosunheee anladım ben 5le doymam kusura bakmasn kendime 5 daha ekliyorum
TamamSana 12.000 adım fazlası yasak. Yarıştan sanki benim haberim var.
Ben yarışamam senlePikaçunun haberi varmı?Öyle biçey varsa dün evden çıkmazdım bilseydim hep yürürdüm olsun bugün diyicemde bugünde yokum yarından başlarım yarışa
He valla neyi varsa 20 bin çıkıyor adımlarSana 12.000 adım fazlası yasak. Yarıştan sanki benim haberim var.
tmm indirecem 5e10tanemi diyosun
Temizlik yaptim ya bir önceki gun agir geldi vucudum alisik degilSana ne oldu canım? Neden ağrıyor?
Hasta olmam inşallah abla temizlik yapinca cumartesi dun agri vardi simdi iyiyim cok sukur ❤Cokmu iş yaptin cnm niye agriyor
Aman hasta olma da
Sen her yere nasil yetisiyorsun yaa masallah
Bende hic konusmam normalde burda 2.siradayimBirde kocam bana çok konuşuyorsun diyor
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:00 2 hş yumurta, 1 domates, 1salatalık, 1 dilim peynir.
Akşam 18:00 2 çatal spagetti, 1 kase y.mercimek çorbası, 1 kase salata , 2 yk yoğurt.
Su 1.75
Spor 13.200 adım 1320 pn Eki Görüntüle 2931124 Eki Görüntüle 2931125
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Mefkurem
O senin takımdan mavilerden seç ben harçi no no
Bugun bende 15yapsam iyi
geçmiş olsun ılık duş aldır cnm bir daha çıkarsa dr götür benceGünaydın kıslar gece kızların üstünü örterken küçük kızımın ateşinin olduğunu farkettim ilaç verdim düşmüştü şimdi tekrar çıktı 38.8 derece ölçüyor ama hiç burun akıntısı vs yok niye çıkıyor olabilir
Çok geçmiş olsunGünaydın kıslar gece kızların üstünü örterken küçük kızımın ateşinin olduğunu farkettim ilaç verdim düşmüştü şimdi tekrar çıktı 38.8 derece ölçüyor ama hiç burun akıntısı vs yok niye çıkıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?