- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısı ile onay alırsın cnmkuzenimde 1 hafta oldu tüp Bebek yaptirali inşallah onunda seninde hayırlı haberlerlerini alırız
Rabbim razı olsun inşallahAhh kalbim nasıl titredi...
Bende tüp bebek annesiyim.. Geçen sene bu zamanlarda başlamştm tüp bebeğe..
Şuan seni en iyi ben anlarım sana..
Allah yolunu açık etsin.. Ertelense bile sakın üzülme.. Önemli olan sonunda alacağın o haber.. Geç olsun güç olmasın
Dualarım seninlle
Afiet olsunnnnnn
Cok gecmis olsun Allah sifa versin
Rabbim bütün hastalara şifa versin canım uzun süredir fizik tedaviye ihtiyaç duymadım çok şükür inşallah öyle de devam eder sende tez vakkitte şifa bulursun canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canim
Eksiyle baslamissin canim cumaya Daha güzel olurGünaydın
-100 gr ile geldim
Dikkatvetmeye çalışıcam çarşamba ve perşembeleri barbunya kuru fasulye nohut yemem artıkEksiyle baslamissin canim cumaya Daha güzel olur
Senin metabolizmanla onunki farkli canim sen onun yaptigini yapma ben bile yapmıyorumDikkatvetmeye çalışıcam çarşamba ve perşembeleri barbunya kuru fasulye nohut yemem artık
Sena 3 kg verince denedim yaramadı
Hayrilisi ile gelsin bebisin annesi, uzme tatli canini vardir vakti saati....Günaydın canlar hani dedim ya tüp bebek tedavisi görüyorum dün hasta oldum ve bugün kontrolüm olacak Dr tarafından ya onay verilecek yada 1 ay daha ertelenecek kilom yüzünden onun için sizlerden dua istedim 2018'den beri hastanelerle uğraşıyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi sonuç alamıyorum (neden kilo veremiyorum buda anesteziye engelmiş devlet hastanesi ya oyalamak adına herşeyi yapıyorlar) o sebepten sizden dua istedim edenlerden de etmeyenler den de Allah'ım razı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah
Pikaçunun haberi varmı? Öyle biçey varsa dün evden çıkmazdım bilseydim hep yürürdüm olsun bugün diyicemde bugünde yokum yarından başlarım yarışaHarikasın fıstık C Chikolata_gozlum İle yarış mı yapıyorsun ?
Bu alıntıda yapıştı yakama 2 dir siliyorum yine geliyorHarikasın fıstık C Chikolata_gozlum İle
12000Yok valla. O kaç yapmış?
Canım devlet Hastanesi bu konuda çok titiz. Kiloyu bilmiyorum ama şekerin yüksek olması anastezi için sorun. Ne karar verilirse üzülme. Hayırlısını dile.Günaydın canlar hani dedim ya tüp bebek tedavisi görüyorum dün hasta oldum ve bugün kontrolüm olacak Dr tarafından ya onay verilecek yada 1 ay daha ertelenecek kilom yüzünden onun için sizlerden dua istedim 2018'den beri hastanelerle uğraşıyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi sonuç alamıyorum (neden kilo veremiyorum buda anesteziye engelmiş devlet hastanesi ya oyalamak adına herşeyi yapıyorlar) o sebepten sizden dua istedim edenlerden de etmeyenler den de Allah'ım razı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah
Sana 12.000 adım fazlası yasak. Yarıştan sanki benim haberim var.Pikaçunun haberi varmı? Öyle biçey varsa dün evden çıkmazdım bilseydim hep yürürdüm olsun bugün diyicemde bugünde yokum yarından başlarım yarışa