Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnmBenden dolayı mı moralin bozuktu abla
Amin abla iyi geceler çok heyecanlı bir pazartesi bizi bekliyorYarin insallah tarti herkesi mutlu etsin
Iyi gecelerrr
Sessizce söyleseydin merak ettik.Sülemem süprüzü kaçar
Kizlar bugunku menum
Kahvalti
10.30
Tereyaginda peynirli yumurta
İki dilim ekmek (canim baska bir sey yemek istemedi)
Ara kahve bir hurma,2 tam ceviz
Aksam 18.00
Bir kucuk tabak bol yesillikli kisir
Ayran
Kivircik
2.5 litre su,malesef bugun yuruyus yaoamadim,insallah yarin telafi ederim
10 Ekim Pazar menü
08.30
2 kuru incir
10.30
3 kaşık soğanlı omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalık
14.30
2 erik
1 mandalina
17.30
1 kase pırasa
2 tavuk baget
2 çatal patates
5 soğan halkası
3 litre su
12000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@fantastikaaa Eki Görüntüle 2931066
12 bin yapayım diye yürüyüş bandından sonra evin içinde de deli dana gibi döndüm oturup ders çalışayım artk
10.10.2021 Pazar yitik şifa 3.Günü menüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2931073
Ara öğün 4 de
1 kupa limonlu yeşil çay
Akşam 18 de
Eki Görüntüle 2931070
10.10.2021 Adımlarım
Eki Görüntüle 2931069
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@fantastikaaa
10 ekim menüsü
12.00 civari
3 4 yk menemen
2 dlm ekmek
1er çay kaşık bal pekmez kaymak
1 dilim kaşar, 1 dilim peynir
Arada yeşilçay
17.00 civari
Türk kahvesi+ fit kurabiyem
18.30 cocuklardan kalan 3 4 tk kereviz yemeği
20.00
8 9 üzüm
21.00
Nescafe
@fantastikaaa Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Unutmadan menü mu vereyim
11:00
1 göz yumurta
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, Sivri biber
4 zeytin
15:00
1 kase mercimek çorbası
20:00
5 yk patlıcan yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Su: 2lt
AdimEki Görüntüle 2931085
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Mefkurem
Afiyet olsun kızlarMenu
Sabah (9:30)
Yesillik
6 ceri
2 dlm hellim
1dlm tam bugday
Ara
Sutlu kahve
10 badem 10 kaju
Aksam
1 kase mercimek
3 parmak kadar lahana sarmasi
Salata
4 kofte
Su:1.5lt spor @Mefrukem Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia 10481 canim 479 adim ortak
Niye üzülüyorsun ki ,şöyle düşün herkes rızkını yer. O senin rızkınmış yemişsin. Üzülme herkes kilo vermek için aç kalıyor sende bu yollardan geçtin hedefind ulaştın korumadasın maşaAllahİyi gidiyor canım hatta harika gidiyordu. Yeğen çağırdı gidelim bir yerlere derken gereksiz şeyler yedim. Neyse yarın itibari ile no kaçamak. Burda siz açken yiyince kötü hissediyorum zaten.
Tekrardan geçmiş olsun canım. Her hastalık zorFizik tedaviye gittim bı kaç kere canım süredir tekrarlamadi
Canım sınavında başarılar dilerim. En kısa sürede dönersin inşallah. Bekliyor olacağız. Sen de Allah'a emanet ol.Selam kızlar nasılsınız napiyosunuz hafta sonu misafir vardı giremedim yeni gittiler.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia kaptanlarim üstümde çok emeğiniz var hakkınızı asla odeyemem ben biraz müsade isticem sizlerden. Sınavlar var önümde çalışmam lazım. Böyle yetisemiyorum belkide bu doğru bir karar değil ama buraya pek giremiyorum. Eğer ilerde kabul edersniz sınavlardan sonra tekrar gelmek isterim. Hepinizi cok seviyorum hepiniz ve diğer bütün arkadaşlarım çok değerlisiniz benim için. Tek tek etiket yapamicam. Umarım herkes istediği kiloya düşer bende dahil. Sizleri seviyorum kendinize cokkkk iyi bakın Allah'a emanet olun.
Cok gecmis olsun Allah sifa versinSabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Akşam 20.00 - 1 dilim ekmek, 2 küçük muz
Su 2lt
Spor - 1210adım. 121 puan.
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.
Eki Görüntüle 2931099
Rabbim bütün hastalara şifa versin canım uzun süredir fizik tedaviye ihtiyaç duymadım çok şükür inşallah öyle de devam eder sende tez vakkitte şifa bulursun canımTekrardan geçmiş olsun canım. Her hastalık zor
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsinSabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Su 2lt
Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.
Eki Görüntüle 2931099
Sabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Su 2lt
Eki Görüntüle 2931099
Çok erken tartilmissin şimdi geri yat 11 gibi kalk tartilGünaydın
-100 gr ile geldim
İnşallah hayırlısı ile onay alırsın cnmkuzenimde 1 hafta oldu tüp Bebek yaptirali inşallah onunda seninde hayırlı haberlerlerini alırızGünaydın canlar hani dedim ya tüp bebek tedavisi görüyorum dün hasta oldum ve bugün kontrolüm olacak Dr tarafından ya onay verilecek yada 1 ay daha ertelenecek kilom yüzünden onun için sizlerden dua istedim 2018'den beri hastanelerle uğraşıyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi sonuç alamıyorum (neden kilo veremiyorum buda anesteziye engelmiş devlet hastanesi ya oyalamak adına herşeyi yapıyorlar) o sebepten sizden dua istedim edenlerden de etmeyenler den de Allah'ım razı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah
Ahh kalbim nasıl titredi...Günaydın canlar hani dedim ya tüp bebek tedavisi görüyorum dün hasta oldum ve bugün kontrolüm olacak Dr tarafından ya onay verilecek yada 1 ay daha ertelenecek kilom yüzünden onun için sizlerden dua istedim 2018'den beri hastanelerle uğraşıyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi sonuç alamıyorum (neden kilo veremiyorum buda anesteziye engelmiş devlet hastanesi ya oyalamak adına herşeyi yapıyorlar) o sebepten sizden dua istedim edenlerden de etmeyenler den de Allah'ım razı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah
Afiet olsunnnnnnGünaydın kizlar türk kahvemi içiyorum sonra çuf çuff yürüyüşe
İşe gidiyorum maalesef erken tartılıyorumÇok erken tartilmissin şimdi geri yat 11 gibi kalk tartil