• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

IMG_20211011_085318.jpg
Günaydın Kızlar - 800 😍🎉

Günaydın kıslar gece kızların üstünü örterken küçük kızımın ateşinin olduğunu farkettim ilaç verdim düşmüştü şimdi tekrar çıktı 38.8 derece ölçüyor ama hiç burun akıntısı vs yok niye çıkıyor olabilir
Gecmis olsun canim kulak intihabida ates yapar burun akmasina gerek yok dikkat et
Tebrikler canim 💕
Cumaya halledersin sen💕
Tebrikler canim💕
Eksimisin canim bakmadim gecmise

Selam kızlar nasılsınız napiyosunuz hafta sonu misafir vardı giremedim yeni gittiler.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia kaptanlarim üstümde çok emeğiniz var hakkınızı asla odeyemem ben biraz müsade isticem sizlerden. Sınavlar var önümde çalışmam lazım. Böyle yetisemiyorum belkide bu doğru bir karar değil ama buraya pek giremiyorum. Eğer ilerde kabul edersniz sınavlardan sonra tekrar gelmek isterim. Hepinizi cok seviyorum hepiniz ve diğer bütün arkadaşlarım çok değerlisiniz benim için. Tek tek etiket yapamicam. Umarım herkes istediği kiloya düşer bende dahil. Sizleri seviyorum 😊😊 kendinize cokkkk iyi bakın Allah'a emanet olun.
Başarılar dilerim canım,inşaallah ehliyet sınavını alırsın. Hayırlısı ile o muradına da erersin. Allah yolunu açık eylesin. Allah a emanet ol 💕
Sabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Akşam 20.00 - 1 dilim ekmek, 2 küçük muz
Su 2lt
Spor - 1210adım. 121 puan.
Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-

Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.

Eki Görüntüle 2931099
Geçmiş olsun canım.
Rabbim bütün hastalara şifa versin canım uzun süredir fizik tedaviye ihtiyaç duymadım çok şükür inşallah öyle de devam eder 🤲 sende tez vakkitte şifa bulursun canım

Çok geçmiş olsun canım 😔 inşallah çabuk toparlanirsin😔
Amin canım Allah razı olsun. Akşam sıcak koydum iyi geldi bugün düne nazaran hamd olsun. Bir tık daha iyiyim . Rabbime sonsuz hamdler olsun . 🤗
Günaydınnn :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Bişey soracam zeytn kilo yaparmı?
Nie zeytini sayıyla yiyosnz..
Korkumdan şimdi bende sayıyla yedm :KK70:
50 tane yemeyeceksin demi ?

Başarılar dilerim canım,inşaallah ehliyet sınavını alırsın. Hayırlısı ile o muradına da erersin. Allah yolunu açık eylesin. Allah a emanet ol 💕

Geçmiş olsun canım.

Amin canım Allah razı olsun. Akşam sıcak koydum iyi geldi bugün düne nazaran hamd olsun. Bir tık daha iyiyim . Rabbime sonsuz hamdler olsun . 🤗

50mi:eek:

Geçmiş olsun canım.

50 diil 10 :(

Sabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Akşam 20.00 - 1 dilim ekmek, 2 küçük muz
Su 2lt
Spor - 1210adım. 121 puan.
Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-

Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.

Eki Görüntüle 2931099
Afiyet olsun canım 🤗
Kahvaltı 12:00 2 hş yumurta, 1 domates, 1salatalık, 1 dilim peynir.
Akşam 18:00 2 çatal spagetti, 1 kase y.mercimek çorbası, 1 kase salata , 2 yk yoğurt.
Su 1.75
Spor 13.200 adım 1320 pn Eki Görüntüle 2931124 Eki Görüntüle 2931125
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Mefkurem Mefkurem
Afiyet olsun canım 🤗
Günaydın kıslar gece kızların üstünü örterken küçük kızımın ateşinin olduğunu farkettim ilaç verdim düşmüştü şimdi tekrar çıktı 38.8 derece ölçüyor ama hiç burun akıntısı vs yok niye çıkıyor olabilir
Benim kızım çok sık boğaz enfeksiyonu oluyor bizde kronikleşti artık. Vücutta enfeksiyon olunca sadece ateşi oluyor. Ben anlıyorum artık beklemeden doktora götürüyorum çünkü antibiyotik başlanması gerekiyor. Geçmiş olsun canım.

Günaydın
-100 gr ile geldim 🥺

Günaydın canlar hani dedim ya tüp bebek tedavisi görüyorum dün hasta oldum ve bugün kontrolüm olacak Dr tarafından ya onay verilecek yada 1 ay daha ertelenecek kilom yüzünden onun için sizlerden dua istedim 2018'den beri hastanelerle uğraşıyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi sonuç alamıyorum (neden kilo veremiyorum buda anesteziye engelmiş devlet hastanesi ya oyalamak adına herşeyi yapıyorlar) o sebepten sizden dua istedim edenlerden de etmeyenler den de Allah'ım razı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah ☺️☺️☺️
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Günaydın kizlar 😍❤️ türk kahvemi içiyorum sonra çuf çuff yürüyüşe🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️😁

Günaydınnn :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Bişey soracam zeytn kilo yaparmı?
Nie zeytini sayıyla yiyosnz..
Korkumdan şimdi bende sayıyla yedm :KK70:

Günaydın herkese
Dün uyuyakalmışım, anca bu kadar adım alabildim tamamlayacaktım 😪 Cordelia Cordelia

Günaydın kızlar :KK200::KK200:

Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah :KK68:

Senin metabolizmanla onunki farkli canim sen onun yaptigini yapma ben bile yapmıyorum
Burada sevdin mi sövdün mü anlamadimo_O
Gunaydin herkese, gece cok uyuyamadim. Saat 10gibi tartilacagim..

Günaydın kızlar ❤️💙

Günaydın herkese 🌹

Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş olabilir canım kızım da bu sefer öyle başladı daha sonra bütün akıntısı oldu. Kulak iltihabı olabilir enfeksiyon her zaman ateş ile başlar vücudun savunma mekanizmasıdır.
Günaydın Yıldızlar takımı. 💋♥️♥️💋

Tartı için hazır mıyız? :KK71::KK71::KK71:

Kaptanlarrrrr ne yapacak? Kimler p.tesi artı?
:skandal:

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul artı gelenlere ne diyecek?:sopa:

Hepsi birazdan canlı yayındaaaaa. 😂😂😂
Zipzip- Zipzip- cumaya eksi gelirsin.
E Elif_Eylul yazmadığın neler var acaba menü de :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Günaydın bebeklerim 💋

Back