• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hasta cocuklarla helal olsun cnm 😍
Sagol abla. O yuzden yarisa girmesem dedim bastan ama bu sefer tamamen salacaktim. Asla sıkmazdim biliyorum. Dün az olduğu için üzüldüm biraz ama normal zamanda degilimki cocuklari birakip yurumeye cikayim. Evdeykende cocuklarla o kadar zor ki🤦🏻‍♀️

Bende öyle yapcam artik. Evde birseylere baslamam lazim. Ben cocuklarla pilatese falan gidemicem belli oldu. O yuzden adim yarislarina katilmayip bolgesel sporlara geçsem daha iyi olacak
Boynumdan kaynaklanıyormuş manuel terapiye gittim 2 kere işe biraz yaradı oda baştan boyundan yaptı . Masaja para ödemiyorum sigorta ödüyor ona gidiyorum manuel terapinin senası 100 euro 1. De iyileşirim dedim yok 2. Gel 2 ye gittm 3. Ye gel anam dedim bu ne ya paralar gidiyor iyileşemiyorum hacemat yaptıracağım başıma iyi gelmişti belki belime de iyi gelir . Bakalım hayırlısı ya . Geçmezse yine dr a gideyim zaten gececek gibi de durmuyır

Menu
Sabah (9:30)
Yesillik
6 ceri
2 dlm hellim
1dlm tam bugday

Ara
Sutlu kahve
10 badem 10 kaju

Aksam
1 kase mercimek
3 parmak kadar lahana sarmasi
Salata
4 kofte

Su:1.5lt spor @Mefrukem Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia 10481 canim 479 adim ortak

Eklentiler

• Screenshot_20211010-235545_Mi Fit.jpg
    Screenshot_20211010-235545_Mi Fit.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20211010-WA0012.jpg
    IMG-20211010-WA0012.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 28
Boynumdan kaynaklanıyormuş manuel terapiye gittim 2 kere işe biraz yaradı oda baştan boyundan yaptı . Masaja para ödemiyorum sigorta ödüyor ona gidiyorum manuel terapinin senası 100 euro 1. De iyileşirim dedim yok 2. Gel 2 ye gittm 3. Ye gel anam dedim bu ne ya paralar gidiyor iyileşemiyorum hacemat yaptıracağım başıma iyi gelmişti belki belime de iyi gelir . Bakalım hayırlısı ya . Geçmezse yine dr a gideyim zaten gececek gibi de durmuyır
Fıtık var o zaman sende de benim de fıtık boyunda ama belime vuruyor
Yarış bu şekilde olumlu etkiliyor. Burada adim sayisi ama gercekte giden yağlar 😍😍
Kesinlikle 🥰🥰
Olsun tatlim
Perşembe olsa sıkıntı olurdu ama bugün farketmez
Perşembe olsa aç yatar yine yemezdim abla 🤣
Mefkurem Mefkurem sende baya hırslıymışsın:KK53:
Wuhuuu hey gidi eski günler hey🤣

Sagol abla. O yuzden yarisa girmesem dedim bastan ama bu sefer tamamen salacaktim. Asla sıkmazdim biliyorum. Dün az olduğu için üzüldüm biraz ama normal zamanda degilimki cocuklari birakip yurumeye cikayim. Evdeykende cocuklarla o kadar zor ki🤦🏻‍♀️
Kuzum dedigim gibi önemli olan çaba göstermek
Sende bu sartlarda yapabildiginin en iyisini yapiyorsun 😍

Kimisi icin 12 bin cocuk oyuncagi ama benimde bu kiloda, bu bacakla cok zorlaniyorum
Takima girdiysek elimizden geleni yapmaya calisacaz

Fıtık var o zaman sende de benim de fıtık boyunda ama belime vuruyor

Kesinlikle 🥰🥰

Perşembe olsa aç yatar yine yemezdim abla 🤣

Wuhuuu hey gidi eski günler hey🤣
Ay gerçekten mi ? Boyun fıtığı kötü diye biliyorum ben 😔geçmiş olsun tedavisi ne peki ?

Evet biliyorum canım
Nasıl gidiyor koruman

Sağol canım 😍
İyi gidiyor canım hatta harika gidiyordu. Yeğen çağırdı gidelim bir yerlere derken gereksiz şeyler yedim. Neyse yarın itibari ile no kaçamak. Burda siz açken yiyince kötü hissediyorum zaten. 🙈💙♥️

Menu
Sabah (9:30)
Yesillik
6 ceri
2 dlm hellim
1dlm tam bugday

Ara
Sutlu kahve
10 badem 10 kaju

Aksam
1 kase mercimek
3 parmak kadar lahana sarmasi
Salata
4 kofte

Su:1.5lt spor @Mefrukem Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia 10481 canim 479 adim ortak
Ayaklarina saglik tatlim 😍
Menüde güzel olmuş
Hala yumurta yiyemiyormusun

Back