Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun kızlar

İyi gidiyor canım hatta harika gidiyordu. Yeğen çağırdı gidelim bir yerlere derken gereksiz şeyler yedim. Neyse yarın itibari ile no kaçamak. Burda siz açken yiyince kötü hissediyorum zaten.
Niye üzülüyorsun ki ,şöyle düşün herkes rızkını yer. O senin rızkınmış yemişsin. Üzülme herkes kilo vermek için aç kalıyor sende bu yollardan geçtin hedefind ulaştın korumadasın maşaAllah

Fizik tedaviye gittim bı kaç kere canım süredir tekrarlamadi
Tekrardan geçmiş olsun canım. Her hastalık zor

Canım sınavında başarılar dilerim. En kısa sürede dönersin inşallah. Bekliyor olacağız. Sen de Allah'a emanet ol.

Sabah 14.00 - 1d.ekmek, 1 kk b peynir
Akşam 20.00 - 1 dilim ekmek, 2 küçük muz
Su 2lt
Spor - 1210adım. 121 puan.
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-

Hastayım. Üşütmüşüm.tüm gün yattım. Bişey yiyemedim. Yediklerimi çıkarıyorum. Tüm gün uyumama rağmen hala uykum var.

Tekrardan geçmiş olsun canım. Her hastalık zor
Rabbim bütün hastalara şifa versin canım uzun süredir fizik tedaviye ihtiyaç duymadım çok şükür inşallah öyle de devam eder sende tez vakkitte şifa bulursun canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin

Günaydın canlar hani dedim ya tüp bebek tedavisi görüyorum dün hasta oldum ve bugün kontrolüm olacak Dr tarafından ya onay verilecek yada 1 ay daha ertelenecek kilom yüzünden onun için sizlerden dua istedim 2018'den beri hastanelerle uğraşıyorum artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi sonuç alamıyorum (neden kilo veremiyorum buda anesteziye engelmiş devlet hastanesi ya oyalamak adına herşeyi yapıyorlar) o sebepten sizden dua istedim edenlerden de etmeyenler den de Allah'ım razı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah

İnşallah hayırlısı ile onay alırsın cnmkuzenimde 1 hafta oldu tüp Bebek yaptirali inşallah onunda seninde hayırlı haberlerlerini alırız

Ahh kalbim nasıl titredi...
Bende tüp bebek annesiyim.. Geçen sene bu zamanlarda başlamştm tüp bebeğe..
Şuan seni en iyi ben anlarım sana..
Allah yolunu açık etsin.. Ertelense bile sakın üzülme.. Önemli olan sonunda alacağın o haber.. Geç olsun güç olmasın
Dualarım seninlle

Günaydın kizlar türk kahvemi içiyorum sonra çuf çuff yürüyüşe
Afiet olsunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…