Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hasta cocuklarla helal olsun cnm
Sagol abla. O yuzden yarisa girmesem dedim bastan ama bu sefer tamamen salacaktim. Asla sıkmazdim biliyorum. Dün az olduğu için üzüldüm biraz ama normal zamanda degilimki cocuklari birakip yurumeye cikayim. Evdeykende cocuklarla o kadar zor ki

Bende öyle yapcam artik. Evde birseylere baslamam lazim. Ben cocuklarla pilatese falan gidemicem belli oldu. O yuzden adim yarislarina katilmayip bolgesel sporlara geçsem daha iyi olacak
Boynumdan kaynaklanıyormuş manuel terapiye gittim 2 kere işe biraz yaradı oda baştan boyundan yaptı . Masaja para ödemiyorum sigorta ödüyor ona gidiyorum manuel terapinin senası 100 euro 1. De iyileşirim dedim yok 2. Gel 2 ye gittm 3. Ye gel anam dedim bu ne ya paralar gidiyor iyileşemiyorum hacemat yaptıracağım başıma iyi gelmişti belki belime de iyi gelir . Bakalım hayırlısı ya . Geçmezse yine dr a gideyim zaten gececek gibi de durmuyır

Menu
Sabah (9:30)
Yesillik
6 ceri
2 dlm hellim
1dlm tam bugday

Ara
Sutlu kahve
10 badem 10 kaju

Aksam
1 kase mercimek
3 parmak kadar lahana sarmasi
Salata
4 kofte

Su:1.5lt spor @Mefrukem Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia 10481 canim 479 adim ortak

Eklentiler

• Screenshot_20211010-235545_Mi Fit.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20211010-WA0012.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 28
Fıtık var o zaman sende de benim de fıtık boyunda ama belime vuruyor
Yarış bu şekilde olumlu etkiliyor. Burada adim sayisi ama gercekte giden yağlar
Kesinlikle
Olsun tatlim
Perşembe olsa sıkıntı olurdu ama bugün farketmez
Perşembe olsa aç yatar yine yemezdim abla
Mefkurem sende baya hırslıymışsın
Wuhuuu hey gidi eski günler hey

Kuzum dedigim gibi önemli olan çaba göstermek
Sende bu sartlarda yapabildiginin en iyisini yapiyorsun

Kimisi icin 12 bin cocuk oyuncagi ama benimde bu kiloda, bu bacakla cok zorlaniyorum
Takima girdiysek elimizden geleni yapmaya calisacaz

Fıtık var o zaman sende de benim de fıtık boyunda ama belime vuruyor

Kesinlikle

Perşembe olsa aç yatar yine yemezdim abla

Wuhuuu hey gidi eski günler hey
Ay gerçekten mi ? Boyun fıtığı kötü diye biliyorum ben geçmiş olsun tedavisi ne peki ?

Evet biliyorum canım
Nasıl gidiyor koruman

Sağol canım
İyi gidiyor canım hatta harika gidiyordu. Yeğen çağırdı gidelim bir yerlere derken gereksiz şeyler yedim. Neyse yarın itibari ile no kaçamak. Burda siz açken yiyince kötü hissediyorum zaten.

Ayaklarina saglik tatlim
Menüde güzel olmuş
Hala yumurta yiyemiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…