Sagol abla. O yuzden yarisa girmesem dedim bastan ama bu sefer tamamen salacaktim. Asla sıkmazdim biliyorum. Dün az olduğu için üzüldüm biraz ama normal zamanda degilimki cocuklari birakip yurumeye cikayim. Evdeykende cocuklarla o kadar zor kiHasta cocuklarla helal olsun cnm
Boynumdan kaynaklanıyormuş manuel terapiye gittim 2 kere işe biraz yaradı oda baştan boyundan yaptı . Masaja para ödemiyorum sigorta ödüyor ona gidiyorum manuel terapinin senası 100 euro 1. De iyileşirim dedim yok 2. Gel 2 ye gittm 3. Ye gel anam dedim bu ne ya paralar gidiyor iyileşemiyorum hacemat yaptıracağım başıma iyi gelmişti belki belime de iyi gelir . Bakalım hayırlısı ya . Geçmezse yine dr a gideyim zaten gececek gibi de durmuyırBende öyle yapcam artik. Evde birseylere baslamam lazim. Ben cocuklarla pilatese falan gidemicem belli oldu. O yuzden adim yarislarina katilmayip bolgesel sporlara geçsem daha iyi olacak
Yarış bu şekilde olumlu etkiliyor. Burada adim sayisi ama gercekte giden yağlarSüpersin canım tebrik ederim en azından gün içinde yapabileceğini yapabilmek için şartları zorluyorsun ve elinden geleni yapıyorsun
Cuma günü zaten yapilmasi gerekenleri soylemistim cnmBence deneme suresini arttirmak lazim
Olsun tatlimEvet abla o biraz sarktı cocuklari yıkama Faslı girdi araya
Sayende bireysel 1. OlmuştumBilmemmi zamanında ezdin gectiydin beni
He doğru laf olq beri gele işte ablaKim dedi sana konuş diye
Benden dolayı mı moralin bozuktu ablaOhhh şükür tam moralim bozulmusken yüzümü güldürdün cnm ayaklarina saglik
Tabiki yapicak bisey yok cnm
Fıtık var o zaman sende de benim de fıtık boyunda ama belime vuruyorBoynumdan kaynaklanıyormuş manuel terapiye gittim 2 kere işe biraz yaradı oda baştan boyundan yaptı . Masaja para ödemiyorum sigorta ödüyor ona gidiyorum manuel terapinin senası 100 euro 1. De iyileşirim dedim yok 2. Gel 2 ye gittm 3. Ye gel anam dedim bu ne ya paralar gidiyor iyileşemiyorum hacemat yaptıracağım başıma iyi gelmişti belki belime de iyi gelir . Bakalım hayırlısı ya . Geçmezse yine dr a gideyim zaten gececek gibi de durmuyır
KesinlikleYarış bu şekilde olumlu etkiliyor. Burada adim sayisi ama gercekte giden yağlar
Perşembe olsa aç yatar yine yemezdim ablaOlsun tatlim
Perşembe olsa sıkıntı olurdu ama bugün farketmez
Wuhuuu hey gidi eski günler hey
Kuzum dedigim gibi önemli olan çaba göstermekSagol abla. O yuzden yarisa girmesem dedim bastan ama bu sefer tamamen salacaktim. Asla sıkmazdim biliyorum. Dün az olduğu için üzüldüm biraz ama normal zamanda degilimki cocuklari birakip yurumeye cikayim. Evdeykende cocuklarla o kadar zor ki
Aynen kuzum.birde komik tarafı, savunduğum kişiyi tanımıyorum bileMuhatap orta da yokolan sana oldu
Harikasinnn cnm
Ay gerçekten mi ? Boyun fıtığı kötü diye biliyorum benFıtık var o zaman sende de benim de fıtık boyunda ama belime vuruyor
Kesinlikle
Perşembe olsa aç yatar yine yemezdim abla
Wuhuuu hey gidi eski günler hey
Hirsdan ziyade, birileri caba gosterirken bi baskasinin yapilan emekleri gormeyip umursamamasina katlanamam cnm
İyi gidiyor canım hatta harika gidiyordu. Yeğen çağırdı gidelim bir yerlere derken gereksiz şeyler yedim. Neyse yarın itibari ile no kaçamak. Burda siz açken yiyince kötü hissediyorum zaten.Evet biliyorum canım
Nasıl gidiyor koruman
Sağol canım
Ayaklarina saglik tatlimMenu
Sabah (9:30)
Yesillik
6 ceri
2 dlm hellim
1dlm tam bugday
Ara
Sutlu kahve
10 badem 10 kaju
Aksam
1 kase mercimek
3 parmak kadar lahana sarmasi
Salata
4 kofte
Su:1.5lt spor @MefrukemZipzip- E Elif_Eylul Cordelia 10481 canim 479 adim ortak
Fizik tedaviye gittim bı kaç kere canım süredir tekrarlamadiAy gerçekten mi ? Boyun fıtığı kötü diye biliyorum bengeçmiş olsun tedavisi ne peki ?
Hassasiyetineİyi gidiyor canım hatta harika gidiyordu. Yeğen çağırdı gidelim bir yerlere derken gereksiz şeyler yedim. Neyse yarın itibari ile no kaçamak. Burda siz açken yiyince kötü hissediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?