- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Cuma gunu kactin?Ancak gelebildim canım, halimiz ektedir
Çok üzülecek bir şey yok ufak bir dalgalanma sayılır bu. Cumaya kadar eksiye çevirebilirsiniz bence siz
Zipzip- canım bu tartıya aşırı yansıyorum kıyıdan kıyıdan çektim
Ay duygusal bir haldeyim zaten ağlarım vallaçok sağolun elimden geleni yapacağım kalmakta da başarmakta da Kendime biraz kötü davranıyorum, hayatla da aramı düzeltmeyi umuyorum diyeyim
Rabbim şifa versin canım@fesang
@DombiliKus
@LimonluAyran
sara_28
succulentaski
@busra ytez
@DeryaOnDiet
@_ASTRAL_
Maviş hanımlar.çocuklarım rahatsız cok fazla aktif olamıyorum.size güveniyorum.
Ruhunu güzel beslemişsin en önemlisi bu. Bedeni de halledersin.Ay duygusal bir haldeyim zaten ağlarım vallaçok sağolun elimden geleni yapacağım kalmakta da başarmakta da Kendime biraz kötü davranıyorum, hayatla da aramı düzeltmeyi umuyorum diyeyim
Günaydın canimGünaydın güzel bir hafta olsun inşaAllah
Günaydın canimGünaydın güzel kızlar
Size bir sorum olacak
Mesela ben geceleri çok susuyorum su içmeye kalkıyorumm
Bu benim sabah kilomu etkiler mi + olarak
Evet gecen sene cuma zayıflama Yarışması bitince 6.takimdan buraya geldikEvet zorlanırım demiştim. herhalde o yeşil takımı da yarışmada sandım ben kuralları tam bilmeyincemasterchef yarışmasına atıf var sanırım ben onu izlemedim de bir bakayım bir ara:)
ne kadar çok emeğin alakan var ayrıca burada, sağolasın
Cumaya eksilerle gelirsinKilom 71.1
+600
Çok üzgünüm
Ekside olman guzel canim
Guzel eksi tebrik ederim canimAncak gelebildim canım, halimiz ektedir
Çok üzülecek bir şey yok ufak bir dalgalanma sayılır bu. Cumaya kadar eksiye çevirebilirsiniz bence siz
Zipzip- canım bu tartıya aşırı yansıyorum kıyıdan kıyıdan çektim
Ne müthiş bir hatunsun bir bilsenDemi damardan girmeyi severim elhoşum canım benim
Bunu fark edip düzenlemeye gidince 10 dk düzenleme süresi dolmuştur yazdı şimdi ayrı bir mesaj atmak üzereydim buraya yazayım mademCuma gunu kactin?
Örnek
Cuma 90.00
Pazartesi 89.00
-1 kg
Sonbahar ve aralık ayı doğumlular genelde böyle yapar ama yanlış tahmin mi beni düzelt
Bu şaşkınlıktan ben de istiyorum
Sağol bitanem ne güzel sözler öyle,sende aynısın çok severek okuyorum her zaman seniNe müthiş bir hatunsun bir bilsen
Kalp damar biz ekürilerden sorulur
Kilon iyi azimle devam ediyorsunCuma günkü kilomun 61.4 olduğunun farkında değilmişim
Tebrikler
Günaydın canim
Günaydın canim
Sabah kalktiktan hemen sonra tartılmayip 1-2 ,saat sonra tartilirsan etkilemez diye düşünüyorum
Evet gecen sene cuma zayıflama Yarışması bitince 6.takimdan buraya geldik
Yarisma olmayinca kilo vermek zor oluyor diyerek masterchefden esinlenerek mavi ve kirmizi takimi gelistirdik
En cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor (masterchefde en iyi yemegi yapan mavi takim kaptani oluyor bizde bu biraz ters oldu ama degistirmedik )
kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor sonra sirayla yarismaci seciyorlar
en cok.kilo veren ekip kazaniyor
Menu yazmak yuzde 1 avantaj
Adim hafta sonu yüzde 1 ,hafta ici yüzde 1 avantaj sagliyor
yesil takimida sonradan gelistirdik spor yapamayanlar icin
Cumaya eksilerle gelirsin
Ekside olman guzel canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Anladım canım teşekkürler bilgiler için. Aslında elbette okudum ama biraz konuya yabancı olunca ilk etapta onlarca kural ve değişik şey gibi görünüp akılda kalmıyor hayat koşturması arasında. Birkaç haftaya iyi bir öğrenci olurum diye umuyorumGünaydın canim
Günaydın canim
Sabah kalktiktan hemen sonra tartılmayip 1-2 ,saat sonra tartilirsan etkilemez diye düşünüyorum
Evet gecen sene cuma zayıflama Yarışması bitince 6.takimdan buraya geldik
Yarisma olmayinca kilo vermek zor oluyor diyerek masterchefden esinlenerek mavi ve kirmizi takimi gelistirdik
En cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor (masterchefde en iyi yemegi yapan mavi takim kaptani oluyor bizde bu biraz ters oldu ama degistirmedik )
kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor sonra sirayla yarismaci seciyorlar
en cok.kilo veren ekip kazaniyor
Menu yazmak yuzde 1 avantaj
Adim hafta sonu yüzde 1 ,hafta ici yüzde 1 avantaj sagliyor
yesil takimida sonradan gelistirdik spor yapamayanlar icin
Cumaya eksilerle gelirsin
Ekside olman guzel canim
Kilon iyi azimle devam ediyorsun
Kan değerlerine de baktır istersenKızlar aranızda yetersiz beslenme veya su kalitesinin kötü olmasından dolayı saç dökülmesi yaşayıp bu durumu çözen var mı? Varsa neler kullanıyosunuz saçlarınıza. Normal zamanda da yurtta kaliyorum
Ve mecburi olarak inanilmaz dengesiz besleniyorum hep karbonhidrat. Gitgide azaldiklarini hissediyorum
Verirsin merak etme,bende 66 ile başladım döenm dönem durdu 7 ayda bu kiloya indim,beni mahveden menopoz oldu zaten son 2 yılda geldi o kiloda.Senin kadar olamasak da gebelik öncesi kiloma çok yakınım. Motive oldum burada iyice. 2020 aralıktan beri 5leri görmemiştim. Önümüzdeki 10 gün içinde 59.9 görsem uçarım
Alışirsin zamanla aklina takilan olursa sorabilirsin her zamanAnladım canım teşekkürler bilgiler için. Aslında elbette okudum ama biraz konuya yabancı olunca ilk etapta onlarca kural ve değişik şey gibi görünüp akılda kalmıyor hayat koşturması arasında. Birkaç haftaya iyi bir öğrenci olurum diye umuyorum
Günaydın canimgünaydın kızlar herkese mutlu haftalar olsun
Günaydın saracımgünaydın kızlar herkese mutlu haftalar olsun
Tebrik ederim eksin çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?