- 18 Mart 2019
- 250
- 272
- 103
Harika tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika tebrik ederim
Ben seni sene sonundan vb degil de genel sebeple, küçültmeye calisiyosun sandimBunu fark edip düzenlemeye gidince 10 dk düzenleme süresi dolmuştur yazdı şimdi ayrı bir mesaj atmak üzereydim buraya yazayım madem
Zipzip-
Cuma 106.2
Pazartesi 105.7
Fark - 500 gr
Sonbahar ve aralık ayı doğumlular genelde böyle yapar ama yanlış tahmin mi beni düzeltElhan :) hem senenin dibinde doğarız hem de yeniyıl gelir gelmez bir yaş daha atlatırlar bize yeni yaşa alışamadan. Ben de buna itiraz niteliğinde yıllardır şerh koyarım biraz şakasına
![]()
Ya pardon ben seniBunu fark edip düzenlemeye gidince 10 dk düzenleme süresi dolmuştur yazdı şimdi ayrı bir mesaj atmak üzereydim buraya yazayım madem
Zipzip-
Cuma 106.2
Pazartesi 105.7
Fark - 500 gr
Sonbahar ve aralık ayı doğumlular genelde böyle yapar ama yanlış tahmin mi beni düzeltElhan :) hem senenin dibinde doğarız hem de yeniyıl gelir gelmez bir yaş daha atlatırlar bize yeni yaşa alışamadan. Ben de buna itiraz niteliğinde yıllardır şerh koyarım biraz şakasına
![]()
Hepimiz için inşallah biricikimmAllah esirgesin.Sağlıkla yaşasın. Eski heyecanını uzun zamandır göremiyorum. Ruhuna iyi gelecek güzellikler seninle olsun inşallah bitanem.
Verirsin merak etme,bende 66 ile başladım döenm dönem durdu 7 ayda bu kiloya indim,beni mahveden menopoz oldu zaten son 2 yılda geldi o kiloda.
Hala d,kkat ediyorum yediklerime,eskiden 45 filndım yani.![]()
Tebrikler fesangim
Ahahsh yok ya 17 yaşında bile böyle derdim giden gidiyor yapacak bişey yok. Doldurduğun yaş söylenir zaten doğumgünü de öyle kutlanır genelde. bi bizim türkiye'de yaşa BASMA diye bir şey varBen seni sene sonundan vb degil de genel sebeple, küçültmeye calisiyosun sandimben de sene sonu
hastane barkodunda 35 cunku doldurana kadar oyle. Ama 36 ya gireli senenin yarisi gecmis. E ben birdaha 35 i kullanamam. 35 im o zaman
![]()
Günaydın canısıGünaydın canlarım![]()
Tebrikler eksin harika
Tebrik ederim iki gün için harika bir eks
Huzurumuz daim olsun insanın insandan beklediği tatlı bir söz onu da esirgedik mi geriye ne kalır kiSağol bitanem ne güzel sözler öyle,sende aynısın çok severek okuyorum her zaman seni
Aynen bize emanet zaten![]()
Günaydın canlarım![]()
Günaydın fesangim guzel eksi tebrik ederim
Ahaha cok iyi anlatmissin vallaAhahsh yok ya 17 yaşında bile böyle derdim giden gidiyor yapacak bişey yok. Doldurduğun yaş söylenir zaten doğumgünü de öyle kutlanır genelde. bi bizim türkiye'de yaşa BASMA diye bir şey varher şeyde aceleciyiz dur kardeşim ömür zaten geçecek koşa koşa bekle az:) hastane haklı sen onu diyiver bence de
demek bir yaş büyüğüm senden
![]()
Günaydın kızlar cumadan beri -300 gr görmüşüm. Hafta sonu bile dikkat edebilmeyi başardım çok mutluyum♀
![]()
Sağol. Aslında 3 gün. Çünkü cuma sabahtan aksama kadar bir gün. Cunartesi ve pazar da aksama kadar diyetteyiz. 3 gün ediyor. Neden 2 deniyor, sasiyorumTebrik ederim iki gün için harika bir eks![]()
Günaydin harikaGünaydın canlarYürüyüşümü yaptım dusumu alıp bol antioksidanli salatamla kahvaltimi yapıp gune basliycam
![]()