- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
TesekkurlerTebbrik ederim eksin harika
Güanydın kuzumm
Günaydın canısı kzıın nasıl daha iyidir umarım
Rica ederim ne demekTesekkurler
GünaydınlarGünaydın güzel bir hafta olsun inşaAllah
Günaydınlar hepimiz içiyoruz gece malum havada sıcak,zaten sabah ödem atacaz suyla,önce wc sonra kilo tabi.Günaydın güzel kızlar
Size bir sorum olacak
Mesela ben geceleri çok susuyorum su içmeye kalkıyorumm
Bu benim sabah kilomu etkiler mi + olarak
Bu şaşkınlıktan ben de istiyorumAyy evet şimdi bakınca gördüm. Kilomun farkında değilim.daha da mutlu oldum teşekkürler
Bacım nereden geldin nereye gidiyorsun aç bakim bohcani bize ne güzellikler getirdinGünaydın güzel bir hafta olsun inşaAllah
Kendini ne güzel ifade etmişsin.
Ben bu kalbi çok sevdim. Hele yaşındaki buçuklu sayı çok hoşuma gitti. İnsan kendine benzeyeni severmiş ya .Ben de 26.5 Yap bir güzellik içindeki masum kız bunu hak ediyor. Cipçitir olmak zor değil ki.
Evet zorlanırım demiştim. herhalde o yeşil takımı da yarışmada sandım ben kuralları tam bilmeyinceSimdilik yesil takima ekledim canim seni sanirim adim atamam yogunum demistin ilerleyen haftalarda masterfite ekleriz
Çok teşekkür ederimGünaydın
Bol eksili bildirimleriniz olsun
İyi ki başlamışsınHedef kilona geldiğin günleri de görürüz hep birlikte
Burdaym aslında ama çok sık gelemiyorum yeni görmüş olablrsinzBacım nereden geldin nereye gidiyorsun aç bakim bohcani bize ne güzellikler getirdin
Dileklerine çok amin
Olsun canım zaman içinde daha çok gelirsin inşallah.Burdaym aslında ama çok sık gelemiyorum yeni görmüş olablrsinz
Ancak gelebildim canım, halimiz ektedirherseygececek tartildin mi,
Çok üzülecek bir şey yok ufak bir dalgalanma sayılır bu. Cumaya kadar eksiye çevirebilirsiniz bence sizKilom 71.1
+600
Çok üzgünüm
Uslubunuz çok tatlı. Yaşadıklarına rağmen kendisiyle, hayatla barışık bir hanımla karşı karşıya oldugumu hissettim. Dilerim kilolarla da savaşında basarili olursun.Çok teşekkür ederim ne hoş bir cümle bu bende sizin kalbinizi sevdim. anlamak empati yapmak niyetiyle okumuşsunuz demek ki hemencecik yeni birinin mesajını bile
Evet zorlanırım demiştim. herhalde o yeşil takımı da yarışmada sandım ben kuralları tam bilmeyincemasterchef yarışmasına atıf var sanırım ben onu izlemedim de bir bakayım bir ara:)
ne kadar çok emeğin alakan var ayrıca burada, sağolasın
Çok teşekkür ederimumarım görürüz. Hepimizin kendini en sevdiği kilolarda bulması ve sonra tabi koruyabildiğimizi de görmek ümidiyle
Herkese günaydınlar güzel insanlar. Bir kalkıp tartılayım çok geç yattım dün kalkamadım.
Geççek geçcekAncak gelebildim canım, halimiz ektedir
Çok üzülecek bir şey yok ufak bir dalgalanma sayılır bu. Cumaya kadar eksiye çevirebilirsiniz bence siz
Zipzip- canım bu tartıya aşırı yansıyorum kıyıdan kıyıdan çektim
Günaydınlar ekürüm çıtırım fıstığım
Hiç sorun değil cumaya kadar daha vakit var nasılsa verirsiniz yılmak yok ona göreKilom 71.1
+600
Çok üzgünüm
Tebrik ederim 100 gramda olsa hafta sonu malum.
Demi damardan girmeyi severim elhoşum canım benim
Ohhhh ruhuma şifa
Ay duygusal bir haldeyim zaten ağlarım vallaUslubunuz çok tatlı. Yaşadıklarına rağmen kendisiyle, hayatla barışık bir hanımla karşı karşıya oldugumu hissettim. Dilerim kilolarla da savaşında basarili olursun.hiç gitme olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?