- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Ben de iyiyim kuzuİyi sukur. Sen
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar selam giremedim bugün arkadaşımın oğlu kaza geçirdi sabhtan beri onlar hastanede ben onların evinde bebekoerine bakıyorum. Adım yok gibi bir şey özür dilerim menüyü yarın yazacağımKinoalihatun Zipzip-
Iyi pazarlar canimSelamlar iyi pazarlar
Kondisyondandır. Düzenli devam edersen eski formunu yakalarsınKızlar ben hamileyken günde 15-20000 Adım mutlaka yapıyordum. Pandemi dönemiydi işe de gitmiyordum. Çıkıp çıkıp yürüyordum. Çocuğu doğurduğundan beri çabalasam da düzenli yürüyemiyorum. Yine de işe giden aktif bir insanım yani. İşim de oturarak değil.
Dün eşimle çıktık 5.6 km yürüdük toplamda. İkimizin de perti çıktı kendimize gelemedik bütün akşam. Sıcaktan mıdır artık yaşlandık mı kondisyon mu gitti.
Sicaklikta etkilemis olabilirKızlar ben hamileyken günde 15-20000 Adım mutlaka yapıyordum. Pandemi dönemiydi işe de gitmiyordum. Çıkıp çıkıp yürüyordum. Çocuğu doğurduğundan beri çabalasam da düzenli yürüyemiyorum. Yine de işe giden aktif bir insanım yani. İşim de oturarak değil.
Dün eşimle çıktık 5.6 km yürüdük toplamda. İkimizin de perti çıktı kendimize gelemedik bütün akşam. Sıcaktan mıdır artık yaşlandık mı kondisyon mu gitti.
Teşekkür ederim canımPırıl pırıl kulan arkadaşım
Bende o sinirlenince susarım genelde sakinleşmesini beklerim ve biz 12 senedir beraberiz tanıyorum artık onuO modelden bir tane de bende var. Allah yardımcın olsun canım. Sırf tribini görmeyim diye şöyle ağız tadıyla kavga edemiyorum.bizimkinin en büyük silahı susmak. O da beni deli eder. Zayıf , hassas noktalarımizi göstermemek gerekiyormuş bilemedim işte
Afiyet şifa olsunşişe domates yapıyoruz. ama bu sefer içine kapya biber de koydukkış hazırlıklarını seviyorum
Çok ihtiyacım var
Amin yildizcimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de 8.000 lerdeGünaydın canim afiyet olsun
Yapariz tabi ki 10.000 adimdayim
Asla, hele kalbe yakın hiç koymaGünaydınnnnnnnnn
Tayt giyince cep olmaması offf...
Dışarıdaym ama tlf alamıorm elime bebeden
En son sütyene koycam
Afiyet olsun fesangim6 Ağustos Cumartesi
Sabah 11.00
2 yumurtadan sucuklu omlet
3 wasa 1 dilim süzme peynir
Domates salatalık acı yeşil biber
Akşam 19.00
Çavdar ekmeğinin içinde
3 köfte yeşillik
Zipzip- Kinoalihatun
Hemen başla kuzum iş bitmez.Persembe gunu iptal oldu canim yenisinin tarihi 17 eylulde aciklanacak
Daha baslayamadim ders calismaya uc gündür biraz yoğundum alisveris ve temizlik yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?