- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Anom yeni bir fırsat doğmuş kuşumaPersembe gunu iptal oldu canim yenisinin tarihi 17 eylulde aciklanacak
Daha baslayamadim ders calismaya uc gündür biraz yoğundum alisveris ve temizlik yapiyoruz
Günaydin aystimGünaydııın
Sağol balonumfesang geçmiş olsn cnm
Günaydın canimGünaydın hatunlar
Bu ara eşimle aramız bozuk olunca iyi gidemedim
Sanırım kilo alıyorum çok üzgünüm
Afiyet olsun canimBuyrun kızlarEki Görüntüle 3108953
Öyle oldu valla canim su haftayi atlatayım da sonra yavas yavas calismaya başlayacağımAnom yeni bir fırsat doğmuş kuşuma
Sagol dostum.Afiyet olsun canim
Günaydın fesangim
Hic bilmiyorum canim bizim gidecegimiz otelide ablam ayarladi ne kadar hic fikrim yok 3 gun kalacagizNasip olursa ayın sonunda tatile gitmek istiyoruz yarım pansiyon uygun ve temiz olursa herşey dahil de olur ..Gittiğiniz memnun kaldığınız otel var mı kızlar
Oo super bende 7700 adimdayim şimdi 20000 yapabilirim belkiSagol dostum.
Bugun hedefim 20.000 çünkü parka gidebilicem
Afiyet olsun cnm sabah kızartmalar yaramamistir inşallah6 Ağustos Cumartesi
Zipzip- Kinoalihatun Fitt_anne @Elhan
Kahvaltı 11.00
3 kk hamur kızartması
1 kk peynir 4 zeytin
Domates salatalık biber
Akşam 18.00
3 kaşık arnavut ciğeri
3 kaşık küp patates
1 kase yeşillikli fasülye piyazı
Ara 19.00
4 parça karpuz
Su 2,5 lt
Adım 8.922
Denk gelirse bı soruver kaptanım kaç gündür bakıyoruz tam aklımıza yatıyor Google yorumların da negatif bıseyler yazınca vazgeçiyorumHic bilmiyorum canim bizim gidecegimiz otelide ablam ayarladi ne kadar hic fikrim yok 3 gun kalacagiz
Pırıl pırıl kulan arkadaşımKızların odasını bitirdik antrasit istediler ama güzel oldu
Oy kuzum benim Biran önce şifasina kavuşur inşallahTeşekkür ederim canım merdivenlerden düşmüş
Tamam canim konusunca sorayimDenk gelirse bı soruver kaptanım kaç gündür bakıyoruz tam aklımıza yatıyor Google yorumların da negatif bıseyler yazınca vazgeçiyorum
Hayırlı sabahlar gezegencim kolay gelsinHayırlı sabahlar kızlar
Daha okunacak 10 sayfam kalmış, devam edemiyorum.
Bugün arkadaşa yufka yapmaya gideceğim, akşama fırsat bulursam okumaya devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?