Çok geçmiş olsun cnm.nasil çocuk nasıl yapmış kazayiKızlar selam giremedim bugün arkadaşımın oğlu kaza geçirdi sabhtan beri onlar hastanede ben onların evinde bebekoerine bakıyorum. Adım yok gibi bir şey özür dilerim menüyü yarın yazacağımKinoalihatun Zipzip-
Teşekkür ederim canım merdivenlerden düşmüşÇok geçmiş olsun cnm.nasil çocuk nasıl yapmış kazayi
Aa bilmiyordum bunu. O zaman yarın kesin bir ödem atmam lazım ayaklarım nene ayacıkları gibi şişti saatlerce yolda. Bol su bitki çayı içeyim. Kardeşim de tutturdu yarın kahvaltıya gidiyoruz diye. Pff aslında uyumluyumdur ama çok ters zamanda girdim gruba tam tatilden bir gün önceAfiyet olsun. Pazartesi kontrol tartisi var, nick ve tarihle beraber tarti fotosunu unutma. İnsaallah verebilmissindir
Geçmiş olsun iyi miymiş bari şimdi çocuk?Kızlar selam giremedim bugün arkadaşımın oğlu kaza geçirdi sabhtan beri onlar hastanede ben onların evinde bebekoerine bakıyorum. Adım yok gibi bir şey özür dilerim menüyü yarın yazacağımKinoalihatun Zipzip-
bugun hedeflerimi tamamladigim ya da tamamlamaya cook yaklastigim ilk gun oldubiraz zor değiI mi kuzumbasit hedefIer iyidir
mmmm, *4.000 adım *1.5 It su *içimdeki sesi dinIemek *sağIıkIı besin miktarını arttırmak
Evet kaptanim.Tamam gezegencim
Selam canim Masterfite katilacsk misin
Insallah canimsenlehemen hemen aynıyız beraber veririz deryacim.
Wuuwuu masallahKinoalihatun
Eki Görüntüle 3108821
5 AGUSTOS CUMA
20.576
6 AGUSTOS CUMARTESİ
15.002 Eki Görüntüle 3108820
Kızların odasını bitirdik antrasit istediler ama güzel olduafıyet olsun canım benımeksı getırsın ınşallah yarına
boya nasıl oldu bıttımi ne renk yaptınız
Gozun donmus halin buysa cok guzelselam kızlar
Akşam dört buçuğa yemeğe beklediğimiz misafirimiz yedide gelince açlıktan gözüm döndü artık akşam diyeti miyeti unuttumama toparlayacağım yarına inşallah
6 ağustos
Sabah kahvaltıdan önce sirkeli su
Kahvaltı
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk yeşil soğanlı domatesli salata
Yarım kase yoğurt içine karabiber pulbiber
Ara
Maden suyu
Şekersiz kahve
1 tatlı kaşığından az badem-fındık kreması
Akşam
2 köfte
2 et şiş
1 lavaş
Karışık Közlenmiş sebze
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz türk çayı
Spor
Leslie 3 miles
1000 ip atlama
20 squat
Kalori: tahmini 1100-1200
Wuuwuu ben de kendimi iyi spor yaptim saniyorum, millet ucmus. Masallah masallahselam kızlar ve krmızı kızlarımagmur camur demedım ıyı bır yuruyus yaptımy cunku bu hafta rekor bır yuzdelıkle 1.lik almamız gereken bı yarıs var da
Oyy canim ya. Insallah sag saglim doner cocuk evineKızlar selam giremedim bugün arkadaşımın oğlu kaza geçirdi sabhtan beri onlar hastanede ben onların evinde bebekoerine bakıyorum. Adım yok gibi bir şey özür dilerim menüyü yarın yazacağımKinoalihatun Zipzip-
Tatile gidecektin doğru yaAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Düşünüyorum pastelfitim tatil dönüşü
@Cordelia yogun canim o yuzden spor puanı hesaplamiyoruz
Kinoalihatun hesapliyor adımlari
Bu gece hastanede kalacaklar çok şükür hayatı tehlikesi yok ama kolu kırılmışGeçmiş olsun iyi miymiş bari şimdi çocuk?
Teşekkür ederim Deryacim valla kalori aldım mı harcadım mı bilemiyorum artık neyse sağlık olsunOyy canim ya. Insallah sag saglim doner cocuk evinene guzel bir arkadassin sen oyle. Eminim bebisle ugrasirken de baya jalori yakmissindir. Insalkah hastaneden guzel haberler gelir en kisa surede. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?