Çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi hastaneye gittiniz mi?günaydin...
dün Kızım ateş ishal kusma bogaz agrisi nedeniyle hastalandi.
ve uyumadi.. sabah her saat başı wc..
ve yatagina kustu.. degiştirdim kaç defa..
eşim de bende hasta çocukla uğraştık..
uykum da kaçtı... uyumadim..
bende de var ayni şekilde...
geçecek o günler diyorum GEÇECEK....en kısa zamanda atlatiriz inş dua edin bize.
sizler nasılsın.
yok gitmedik dolven ve calpol verdik.. ateşi sürekli ölçtük...Günaydın
Çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi hastaneye gittiniz mi?
Sağlık ocağında rica edersen verebilir. Hastanede kalma durumunuz olursa refakatçi olarak iznin oluyor zaten.saol abla hastanelerde çocuğu hasta olan memura RAPOR veriyorlar mı?
Verirler herhalde oda yatış durumu olursa herhalde çok iyi bilmiyorum genede,canım benim buradan bir arkadşın oğluda aynı şikayetle gitti doktora dizanteri dendi,bir tanıdığımın kızıda aynı şekilde yattı 2-3 gün hastane.saol abla hastanelerde çocuğu hasta olan memura RAPOR veriyorlar mı?
Günaydın canim gecmis olsungünaydin...
dün Kızım ateş ishal kusma bogaz agrisi nedeniyle hastalandi.
ve uyumadi.. sabah her saat başı wc..
ve yatagina kustu.. degiştirdim kaç defa..
eşim de bende hasta çocukla uğraştık..
uykum da kaçtı... uyumadim..
bende de var ayni şekilde...
geçecek o günler diyorum GEÇECEK....en kısa zamanda atlatiriz inş dua edin bize.
sizler nasılsın.
Evet canim yarin sabah tartilip basliyoruzGünaydın Kaptişim şimdi yarın sabah tartılıp başlıyoruz değil mi?
ya abla geçen hafta yeğenimin doğum günü vardi..Verirler herhalde oda yatış durumu olursa herhalde çok iyi bilmiyorum genede,canım benim buradan bir arkadşın oğluda aynı şikayetle gitti doktora dizanteri dendi,bir tanıdığımın kızıda aynı şekilde yattı 2-3 gün hastane.
Rota virüsü ve dizanteri salgını varmı bu aralar o yüzden dedim haberin olsun.
Bir şekilde bulaşıyor işte,sen gene takip et ateş kusma ishal devm ederse götürün hastaneye hemen.ya abla geçen hafta yeğenimin doğum günü vardi..
yeğenim çok hastaydi hasta hasta doğum günü yapıldı..
ve hastalık kızıma geçti..
bulaşıci hastalık bu
şimdi uğraşiyoruz... sabah kahvaltımı ve öğlen için hiç bişi hazirlamadan işe gittim...
simit aldim nabim
Bakıcısı mı var kiminle şuan?ya abla geçen hafta yeğenimin doğum günü vardi..
yeğenim çok hastaydi hasta hasta doğum günü yapıldı..
ve hastalık kızıma geçti..
bulaşıci hastalık bu
şimdi uğraşiyoruz... sabah kahvaltımı ve öğlen için hiç bişi hazirlamadan işe gittim...
simit aldim nabim
Herhalde k.valide ile aynı binada oturuyorlar.Bakıcısı mı var kiminle şuan?
Çok iyi. İnşallah hastaneye gerek kalmadan atlatırHerhalde k.valide ile aynı binada oturuyorlar.
babaannesi halasi bakiyor biz altlı üstlüyüz yıldızım.Bakıcısı mı var kiminle şuan?
Çok güzel. Gözleri gibi bakarlar. İnşallah akşam eve gittiğinde bir şeyi kalmamış olurbabaannesi halasi bakiyor biz altlı üstlüyüz yıldızım.
evet çok iyi bakiyolar gerçekten çok şükür.Çok güzel. Gözleri gibi bakarlar. İnşallah akşam eve gittiğinde bir şeyi kalmamış olur
İnşallah atlator hemencecik.Çok iyi. İnşallah hastaneye gerek kalmadan atlatır
İzin alma durumun vsrmı peki.çok yorgunum uykusuzum halimde yok..işteyken dinlenirim inş.
izinlerimyok alamiyom maalesefİnşallah atlator hemencecik.
İzin alma durumun vsrmı peki.
Anladım canısı .izinlerimyok alamiyom maalesef
Üzmemeye çalış kendini. Çocuklar çabuk adapte oluyor. Üzgün değildir şuanizinlerimyok alamiyom maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?