- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
ben işteyim aklım kızımda... napti ne etti görümceme mesaj atiyorum..ama şu an uyuyor o. kayinvalidem uyanikti o bakiyor şimdi.Üzmemeye çalış kendini. Çocuklar çabuk adapte oluyor. Üzgün değildir şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben işteyim aklım kızımda... napti ne etti görümceme mesaj atiyorum..ama şu an uyuyor o. kayinvalidem uyanikti o bakiyor şimdi.Üzmemeye çalış kendini. Çocuklar çabuk adapte oluyor. Üzgün değildir şuan![]()
Akşama sevdiği şeylerden al küçük bir de oyuncak belki. Güçlü dur, hastalıklar onu güçlendirecek. Her seferinde daha kolay atlacakben işteyim aklım kızımda... napti ne etti görümceme mesaj atiyorum..ama şu an uyuyor o. kayinvalidem uyanikti o bakiyor şimdi.
Afiyet olsun canimYatılı misafirlerim var ondan hep geriden yazıyorum kızlar kusura bakmayın
Dünkü menüm:
Kahvaltı yok sadece türk kahvesi
Öğle az pilav üstü kuru fasülye ve salata
Akşam tavuk yaptım airfryerda bir de salata
Zipzip- @Kinoalihatun @Cordelia
Kolay gelsin canimİşe güce geçiyorum sonra bir posta leslie yapar gelirim![]()
İyimi şu anda durumu.ben işteyim aklım kızımda... napti ne etti görümceme mesaj atiyorum..ama şu an uyuyor o. kayinvalidem uyanikti o bakiyor şimdi.
öyle yapıcam sagolun yıldızımAkşama sevdiği şeylerden al küçük bir de oyuncak belki. Güçlü dur, hastalıklar onu güçlendirecek. Her seferinde daha kolay atlacak![]()
Geçmiş olsun salgın var bu ara dikkat etmek gerekiyor.günaydin...
dün Kızım ateş ishal kusma bogaz agrisi nedeniyle hastalandi.
ve uyumadi.. sabah her saat başı wc..
ve yatagina kustu.. degiştirdim kaç defa..
eşim de bende hasta çocukla uğraştık..
uykum da kaçtı... uyumadim..
bende de var ayni şekilde...
geçecek o günler diyorum GEÇECEK....en kısa zamanda atlatiriz inş dua edin bize.
sizler nasılsın.
saol bol bol su içtiriyoruz hiç bişey yemiyor. pilav yaptım kızım seviyor diye onu da yiyemediGeçmiş olsun salgın var bu ara dikkat etmek gerekiyor.
Su içirmeye ihmal etme
İştahı yoktur yavrumun kıyamamsaol bol bol su içtiriyoruz hiç bişey yemiyor. pilav yaptım kızım seviyor diye onu da yiyemedi![]()
Guzel eksi tebrik ederim canimSabah 70.5 geldim![]()
Tatlım hayırlı olsun. Çok sevindim. Allah kolaylık versin.Günaydın kızlar, gelemedim hiç. Eşimin tayini çıktı, 23 ünde de benimki belli olacak. Şimdiden evi toplamaya başladık. Eşyamız az diyorduk ama dünya kadar eşya var
MerhabaMerhaba hanımlar sağlıklı güzel kilolar vermeniz dileğiyle hayırlı günler
Dikişler kendi eriyor zamanla çabuk iyileşir hiç merak etme zaten ara ara kendisi de yaliyo tükürüğü antiseptik o bölgeyi ekstra bi şey sürmeyin bide çok ellemeyin onu bu araSlm kızlar. Anne kedileri kısırlaştırdim. İyileşme süreci ile ilgili her türlü bilgiyie muhtacım. Seviyorum sizi. Bu arada bir yavru kediyi sahiplendirdik diğer 5 i de inşallah sahiplendirim.Eki Görüntüle 3106949
Merhaba pastelfitimMerhaba hanımlarçok miskinim çoook
Ne yemek yapsam diye diye ömrüm bitti yaaaDiyetteyken en zoru , evdekileri doyurmak bence.
Al benden de o kadar sırf kalori olmasın diye dün patlıcanı alinazik yaptım bitti gitti gene yok karnı yarın yapsam bari bugünde yerdikMerhaba hanımlarçok miskinim çoook
Ne yemek yapsam diye diye ömrüm bitti yaaaDiyetteyken en zoru , evdekileri doyurmak bence.