Selam canim oglun nasil oldu iyilesti miSlm kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyorZipzip- canım şaka gibi kpss iptal oldu alan sınavları da ertelendi haksızlık yapılmış malesef sorular yine bence tanı ben bütün sınavları şaibeli buluyorum 2010da da aynı olmuştu aynen de devam ediyor demekki malesef hakkında hayırlısı biraz daha vaktin olmuş oldu bu kez adaletli bir sınav yapar inşallah ÖSYM
Öğle yemeğini hallettik şimdi akşam yemeği yapacağım. Önce bi kahve molası, ay ben pilatese gideceğim daha
Canım güzel bir çalışma planı yap. Köy ve tatilde kendine ayırdığın zamanlar olsun. Günde bir saat test çöz. Devam edebilecek miyim deme. Devam ederim diye gönder mesajını. Başarılar seninle olsun.Selam canim oglun nasil oldu iyilesti mi
2010 da girmiştim sinava ve netlerim cok yuksekti 75 puan almistim
Hayirlisi canim yarından itibaren ders calismaya basliyorum oyle bir planim var ama bakalim devam edebilecek miyim koy ve tatil planlari var
Teşekkür ederim ElhoşummCanım güzel bir çalışma planı yap. Köy ve tatilde kendine ayırdığın zamanlar olsun. Günde bir saat test çöz. Devam edebilecek miyim deme. Devam ederim diye gönder mesajını. Başarılar seninle olsun.
Yarin basliyoruz canimZipzip- selam,bu cuma yarisma baslamiyor dimi?
Aa tamam canım. Yarin sabah tartilip foto atiyorum. masterfit olsun.Yarin basliyoruz canim
Tamam canimAa tamam canım. Yarin sabah tartilip foto atiyorum. masterfit olsun.
Afiyet olsun canim4 Ağustos perşembe
8.00 kaşarlı tost çay
12.30 çorba az kuru fasülye az dana incik
19.30 balık salata
Adım 10500
Malesef 9 lardayım canım ama pes etmek yok bu kilolar gidecekKaç oldun canım 9larda mısın 8lerde mı? Beraber vereceğiz inşallah bitanem
Sınav iptal olmuş canım hayırlısı olsun hakkınızda ama üzüldüm doğrusuIyiyim bende canim sinav cok iyi degildi bakalim hayirlsii artik
Allah bir avazda kurtarsın inşallah canımGün sayıyorum artık canım kız Allah nasip ederse
Ben calismadim ama emek verenler ve çalışanlar icin uzuldum bende canim hayırlısı olsun insallahSınav iptal olmuş canım hayırlısı olsun hakkınızda ama üzüldüm doğrusu
Tamam canim
Aynen bende yeni geldiğim için bilmiyorumYarışmaya katılmak için sadece tartı fotoğrafını mı çekiyoruz başka ne gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?