- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Hocaya katılıyorum dermişimmmmadım yarışıyla birlikte ölüm orucuna başlıacam o yüzden menü yazmak istemedim
bide spor hocası dediki senin bu yağlar sporsuz gitmez
höst dedim ya sen kimsin
ben gider diosam gider
sen benm dışımda herkese katılHocaya katılıyorum dermişimmmm
3-4 kilo kalmis sporla birlikte verirsin canimaylardır 57-58 gidip geliyorum
bi 54 olamadım
yapabileceğim tek şey adım ve ipsiz atlama3-4 kilo kalmis sporla birlikte verirsin canim
Vallahamııııı waşşşşşşşşşkıskanmıorum seni
Yokkkkk veremezzz çok yiyor çünkü3-4 kilo kalmis sporla birlikte verirsin canim
hee beni yarışmalara katın sonra cok yiyor çünküüüüüüüüüüüVallahamııııı waşşşşşşşşş
Yokkkkk veremezzz çok yiyor çünkü
3-4 kilo kalmis sporla birlikte verirsin canim
yapabileceğim tek şey adım ve ipsiz atlama
eylül sonu yüzmeye başlıacam kapalı havuzda o beni kendime getirir
boğazıda kıstıkmı olay biter
İşte kanıtıııııı gördünmü boğazıd kıstıkmı dioooooo ohhhhhhhhhhh sefammm olsunnnVallahamııııı waşşşşşşşşş
Yokkkkk veremezzz çok yiyor çünkü
Heeeeeeee dış güçler diyozz bunaa sjksjksjksjkhee beni yarışmalara katın sonra cok yiyor çünküüüüüüüüüüü
resmen amerikanın oyunları bunlar
Aaa çok iyi olmuşHosgeldin canim bizlerde biraz ara vermiştik bu hafta yeniden başlayacağız
HoşgeldinizHayırlı günler bayanlar ve kaptanımZipzip- uzuuuun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. Nasılınız kilolar gitti mi? Ben hala olduğum yerdeyim. Ve kaptişim bu haftadan itibaren gruba katılabilir miyim
Hoşbuldum tekrardanHosgeldin canim
Kac kilosun
Boyunu 1.59 olarak girmissin canim en son 1.60 larda degilmiydi unuttum sanirim
Günaydın fesangim
selam canim, hosgeldin. Bizde buraya geri donduk. Naislsin?Hayırlı günler bayanlar ve kaptanımZipzip- uzuuuun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. Nasılınız kilolar gitti mi? Ben hala olduğum yerdeyim. Ve kaptişim bu haftadan itibaren gruba katılabilir miyim
Maşallah ben daha 6125 adım
Hoşgeldin canım özledik seniHayırlı günler bayanlar ve kaptanımZipzip- uzuuuun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. Nasılınız kilolar gitti mi? Ben hala olduğum yerdeyim. Ve kaptişim bu haftadan itibaren gruba katılabilir miyim
Ya ne güzel oldu değil mi tekrar buluştukselam canim, hosgeldin. Bizde buraya geri donduk. Naislsin?
Teşekkürler canım.valla bende özledimHoşgeldin canım özledik seni
Teşekkürler canım sende hoşgeldinHoşgeldiniz
Hoşbuldum tekrardan
Merhaba canım. Hoşbuldum. Hepinizle aynı ana denk geldiğime sevindim. Valla genel olarak iyiyim ama kilolarla hiç iyi değilim. Şu 5 kiloyu veremedim gitti.selam canim, hosgeldin. Bizde buraya geri donduk. Naislsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?