Çok iyi yaptın canımTeşekkürler canım.valla bende özledimmuhabbeti sohbeti kilo vermeyi. Düğün telaşımız vardı bayramı onu atlatıp öyle geleyim dedim ve geldim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yaptın canımTeşekkürler canım.valla bende özledimmuhabbeti sohbeti kilo vermeyi. Düğün telaşımız vardı bayramı onu atlatıp öyle geleyim dedim ve geldim
![]()
minik bana da kilolari hatira birakti :) kilo konusunda hic mutlu degilim, bi inemedim 70in altinaMerhaba canım. Hoşbuldum. Hepinizle aynı ana denk geldiğime sevindim. Valla genel olarak iyiyim ama kilolarla hiç iyi değilim. Şu 5 kiloyu veremedim gitti.Sen nasılsın. Çocuklar nasıl minik napıyor
Yazın hamilelik baya zormuş gercekten Allah herkesin yardımcısı olsunSon ayların yada lohusaligin sicaklara gelmesini çok iyi biliyorum![]()
Haberleri gördüm canim ama iptal edeceklerini sanmiyorumZipzip- Kpss iptal etme durumu varmiş. daha belli degilmiş denetliyceklermiş.. dün ösym başkani görevden alindi. inceleme ve soruşturma varmiş.
bende bilmiyorum... kimi iptal etsin diyor kimi etmesin diyo tüm emeklerime yazik diyor.Haberleri gördüm canim ama iptal edeceklerini sanmiyorum
bende seni özledim canımsara_28 bitanem nerelerdesin seni özledim
hoşgeldin saracim..bende seni özledim canım
buralardayım ama çok kilo aldım nerden başlayacam bilmiyorum can sıkıntısından yemeğe sardım buda kilo olarak döndü
hoşbulduk canım nasılsınhoşgeldin saracim..
cuma masterfit başliyor pazartesi ön masterfite girdik![]()
En son 1.59 oldugumu kabullendim ya kaptanimHosgeldin canim
Kac kilosun
Boyunu 1.59 olarak girmissin canim en son 1.60 larda degilmiydi unuttum sanirim
Günaydın fesangim![]()
Merhaba canim hosgeldinMerhaba
KaptanımZipzip- ve diğer arkadaşlar...
Baya değişmiş buralar ..
Ben de girmeyeli zaten çok uzun zaman oldu...
Vakitsizlikten giremiyorum...
Bir kış boyunca 2 kilo fazlam var 3 kilo fazlam var vereyim diye diyete başladım ve bir kış boyunca sonunu getiremeden +1 kg ile devam ettim
55 kiloydum ya 5 'li Rakamlarda gezinirken tatile gittik geldik 61 olmuşum
Başladım ben de pazartesi 61.2 ile...
Olsun canim bende 1.58 imEn son 1.59 oldugumu kabullendim ya kaptanim![]()
Evet canim bende 113 kg ile temmuz 11de doğum yapmistim, aman yarabbimYazın hamilelik baya zormuş gercekten Allah herkesin yardımcısı olsun
Hosgeldin saracim iyiyim sen nasilsinherkesler nasıl hepiniz iyisinizdir inşallah
Boyuma göre kilo burda epey fazla gözüküyor ama 70 kg civari iyiydim ben. İlla 65 60 olmak istemiyorumOlsun canim bende 1.58 im![]()
Inşallah veririm kaptanımMerhaba canim hosgeldin
Dikkat etmeye başlayınca verirsin canim ,fotograflarindan gördügum kadariyla cok fazlan yok gibi![]()
çok şükür 1 ayda 3-4 kg alarak başladim diyete..hoşbulduk canım nasılsın