- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Neler biriktiriyoruz varya ortaya çıkınca belli oluyor o zaman.Öyle valla abla, ben de gereksizleri atıyorum eşim yokkenHatay Kırıkhan çıktı, benimki daha belli değil
Canım eşimin puanı benden yüksek olduğu için istediği okul oldu. Benim puan 117, aynı ilçe olur ama eve biraz uzak olabilir. O da çok sorun değil aslında, araba ya da servisi varsa servisle gider gelirim. Ocak ayında karneyi verip doğum iznine ayrılacağımAynı yere olmaz mı, eş durumundan?
bide hamilesin...Teşekkür ederim canım, 24-25 Ağustos gibi taşınırız, daha var aslında . Ama son zamana sıkıştırmak istemiyorum. Kullandıklarımızı minimum düzeye indirip, onları dışarda bırakıp, geri kalanın hepsini paketliyorum
Teşekkür ederim canım. Evet eşim Hataylı , ben ankaralıyımtayin için hayırlı olsun eş durumu tayin olmuyor mu?
hatay eşinizin memleketiydi. degil mi. @Bal0ncuk ile inş buluşursunuz:)
bu arada hamilelik nasıl gidiyor cinsiyet belli mi:)
Kız burda hava 42 derece, hissedilen 52 derecebide hamilesin...
bide hava sicak...
Allah yardimcimiz olsun şiracim.
haklisin canim.Çok güzel olur hayatım
Sürdürebildiğimiz kadar , yapabildiğimiz kadar
Kötüdün kaçtan bitirdin
Havlu atıyorum
İnşallah ablacım , çok teşekkür ederimNeler biriktiriyoruz varya ortaya çıkınca belli oluyor o zaman.
Güzel yere gidiyorsunuz hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel yıllarınız geçsin oradada.
Sağlıklı bir hamilelik ve doğum olsun inşallahTeşekkür ederim canım. Evet eşim Hataylı , ben ankaralıyımilk etapta Hatay istedik. Bebek doğsun biraz büyüsün belki yeni şehirlere yelken açarız hamilelik iyi şükür, dr sorun yok diyor. Haftaya 12.hafta kontrolüm var, çok erken daha ama belli de olabilir Baloncukla görüşürüz tabi, neden olmasın
Teşekkür ederim canım, amin inşallahSağlıklı bir hamilelik ve doğum olsun inşallah
Son ayların yada lohusaligin sicaklara gelmesini çok iyi biliyorumYuvarlanmakta üzerime yok benimde canım
Rica ederim ne demek şiracım.İnşallah ablacım , çok teşekkür ederimben biriktirmeyi hiç sevmem. Aksine eşim çok biriktirir. Bekarlıktan kalma bir dolabı var, attıramadım onu hala. En son dün patladım, lütfen gittiğimiz yere o dolabı götürmeyelim, çok çirkin o dolap diye
Merhaba hosgeldinizMerhaba hanımlar sağlıklı güzel kilolar vermeniz dileğiyle hayırlı günler
Selam canim ödemi atmissin demek kiSelam
Bu sabah sonunda tartildim 77.2 geldim. Neyseki 80den inmişimde o akşam cok kötü hissetmiştim.
1 Eylül hedefim 73 olmak olsun
ben yazdim, sira sende cnam, ne hedefler, kurallar koydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?