- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
wuuwuu tebrikler canimSelam
Bu sabah sonunda tartildim 77.2 geldim. Neyseki 80den inmişimde o akşam cok kötü hissetmiştim.
1 Eylül hedefim 73 olmak olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuuwuu tebrikler canimSelam
Bu sabah sonunda tartildim 77.2 geldim. Neyseki 80den inmişimde o akşam cok kötü hissetmiştim.
1 Eylül hedefim 73 olmak olsun![]()
Abla ordan evimizi aldığımızda gömme dolap yaptıracağım . İhtiyacımız yok o dolabaRica ederim ne demek şiracım.
Biriktirme sıkıntı zaten,böyle toplanıncada neler çıkıyor işte,sen attır onu daha güzelini ben sana alırım de bakalım
Resmni çek anı diye sakla benceAbla ordan evimizi aldığımızda gömme dolap yaptıracağım . İhtiyacımız yok o dolaba![]()
kilo aldım kilooooooooooooooooooooo
![]()
Haha senin fena dediğin kilo benim hayalimin bile ötesiMerhaba kızlar. Ben döndüm. Bu sabah kilomu ölçtüm 53.2 çıktı. Sandığımdan daha fenaymışımHedef 20 gün içinde verebildiğim kadar kilo verebilmek.
ben de sendenim canim. ne yapmayi planliyorsun vermek icin? formul ne? ben de takilayim sanakilo aldım kilooooooooooooooooooooo
![]()
fenaaa mi? gormezlikten geliyorum bu yorumu, 60igorsem sevincten uyumamam o kadar ki 53 yok, hayal edemem mumkun degilMerhaba kızlar. Ben döndüm. Bu sabah kilomu ölçtüm 53.2 çıktı. Sandığımdan daha fenaymışımHedef 20 gün içinde verebildiğim kadar kilo verebilmek.
Hoş geldiniz yeni rakibim siz olabilirsiniz meselaMerhaba kızlar. Ben döndüm. Bu sabah kilomu ölçtüm 53.2 çıktı. Sandığımdan daha fenaymışımHedef 20 gün içinde verebildiğim kadar kilo verebilmek.
Nasıl gidiyor kuzucumHaha senin fena dediğin kilo benim hayalimin bile ötesihoşgeldin
![]()
GünaydınlarGünaydın canlarım![]()
Hosgeldin canimMerhaba kızlar. Ben döndüm. Bu sabah kilomu ölçtüm 53.2 çıktı. Sandığımdan daha fenaymışımHedef 20 gün içinde verebildiğim kadar kilo verebilmek.
Kac kilosunkilo aldım kilooooooooooooooooooooo
![]()
Boyunu 1.59 olarak girmissin canim en son 1.60 larda degilmiydi unuttum sanirimKilo ibresi kirmizinin ortasina gelmiş resmenyeşile en yakin noktaya geri gitmem lazim
![]()
Günaydın fesangimGünaydın canlarım![]()
Hosgeldin canim bizlerde biraz ara vermiştik bu hafta yeniden başlayacağızHayırlı günler bayanlar ve kaptanımZipzip- uzuuuun bir aranın ardından tekrar sizlerleyim.
Nasılınız kilolar gitti mi? Ben hala olduğum yerdeyim. Ve kaptişim bu haftadan itibaren gruba katılabilir miyim
aylardır 57-58 gidip geliyorumHosgeldin canim
Kac kilosun
Boyunu 1.59 olarak girmissin canim en son 1.60 larda degilmiydi unuttum sanirim
Günaydın fesangim![]()