Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

Kizlar bu etkinlik devam ediyorsa bende katilmak isterim zira 1 haftadir hergün yarim saat eliptik bisiklete binerek 1.5 kilo verdim ve akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim tabi.bu hızda 1 ay devam edersem 1 ayda 6 kilo vermiş olacagim.biraz motivasyona ve grup çalişmasina ihtiyacim var sanirim :)

kızlar oturarak kırk dakıka yapsak hergün etkisi olur mu? ayakta beni cok sıkıyo bu yüzden bırakmaktansa oturarak yapmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Kizlar bu etkinlik devam ediyorsa bende katilmak isterim zira 1 haftadir hergün yarim saat eliptik bisiklete binerek 1.5 kilo verdim ve akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim tabi.bu hızda 1 ay devam edersem 1 ayda 6 kilo vermiş olacagim.biraz motivasyona ve grup çalişmasina ihtiyacim var sanirim :)
ben ayda 2.5 kilo verdim bazen 20 dk bazen 45 dk yaptım.ve akşam 8 den sonra yemeği kestim.Eminim sen daha çok vereceksindir cnm :)

ben ayda 2.5 kilo verdim bazen 20 dk bazen 45 dk yaptım.ve akşam 8 den sonra yemeği kestim.Eminim sen daha çok vereceksindir cnm :)

canim benim aylik hedefim en az 5 kilo ya cok kilo aldim cünkü ben :) umarim veririm haftada 5 gün en az 25 dk maximum 1 saat şeklinde devam ediyorum bakalim inşallah olacak :) :) :KK49:

Kızlar hepinize tekrardan merhaba :KK54:uzun bir tatilin ardından tekrar döndüm sonunda foruma :KK76:son hızla kaldığımız yerden devam ediyoruz haydı bakalım:KK45:bu arada annemgil bile farkı farketti zayıflamışşsın nasıl yaptın fln die soruyorlar bu eliptik süper yahu :21:

bende zayıfladım ama neyden dolayı bilmiyorum .O kadar çok şey yapıyorum ki bitki çayı ,diyet ,eliptik bisiklet :confused::confused:

merhabalar arkadaşlar bende spor salonuna gidiyorum boy 158 62,5 kilo ile 27 nisanda başladım..iki haftada 61 kiloya düştüm ama 1,5 kilo gitmiş ama sadece yağ yakarak..bütün gün oturarak çalışıyorum akşam 18.00 19.15 arası spordayım 45 dk eliptik bisiklet dediğimiz aletle yarım saat kadarda ağırlıklarla göbek ve yanlarımı çalıştırmaya çalışıyorum çünkü tüm yağ göbekte toplanmış durumda... ben düzensiz beslenen ve hareketsiz yaşayan biriydim ama artık kahvaltı yapmaya başladım akşam 4 te son öğünümü yiyorum..aralarda ayran yoğurt vs..öğlen doymaya çalışıyorum..beyaz ekmek out tam buğday kepek vs..yiyorum..su içmeye tam alışamasam da spor yaparken 1 lt içiyorum hem ihtiyaç duyuyorum hemde su kaybeden zayıflamak istiyorum.. :KK20:

Merhaba arkadaşlar bende yarın 30 ya da 45 dk ile başlayacağım muhtemelen biraz hamlık olur.O yüzden dayanabildiğim kadar.Konu pek güncel değil sanırım fakat ben düzenli olarak buraya yazmaya calısıcam sabah erkende tartılır kilomuda yazarım.Valla bu sefer kafama koydum gibi.İnşallah pes etmem:))))

Bugün itibariyle ben de başlıyorum. 1.65 boy 79 kilo. Hamilelik döneminde alınan 20 kilo . Hedef 56. Hadi kızlar konuyu guncellestirelim

Bugün itibariyle ben de başlıyorum. 1.65 boy 79 kilo. Hamilelik döneminde alınan 20 kilo . Hedef 56. Hadi kızlar konuyu guncellestirelim
Merhabalar :KK54:ben gecen sene 3 ay boyunca sürekli yaptım ve faydasını müthiş bir şekilde gördüm 4 aydır yapmama ragmen vucudum cok sıkılaştı ki o kadar da yemek yerim daha kilo almadım :cool:ama bugun kısmetse tekrardan başlayacağım sağlık için:KK49:

Merhabalar :KK54:ben gecen sene 3 ay boyunca sürekli yaptım ve faydasını müthiş bir şekilde gördüm 4 aydır yapmama ragmen vucudum cok sıkılaştı ki o kadar da yemek yerim daha kilo almadım :cool:ama bugun kısmetse tekrardan başlayacağım sağlık için:KK49:

konuyu guncel tutalim birbirimize moral olur

X