- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
mutlaka müzik dinle spor yaparken yoksa sıkılırsın : )Elyesa basladign gunden beri ne kadar kilo verdin vücudun da ne gibi değişiklikler oldu acaba merak ediyorum belki motive olurum. Dun 20 dk yaptim çok sıkıci gelio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutlaka müzik dinle spor yaparken yoksa sıkılırsın : )Elyesa basladign gunden beri ne kadar kilo verdin vücudun da ne gibi değişiklikler oldu acaba merak ediyorum belki motive olurum. Dun 20 dk yaptim çok sıkıci gelio
ben ayda 2.5 kilo verdim bazen 20 dk bazen 45 dk yaptım.ve akşam 8 den sonra yemeği kestim.Eminim sen daha çok vereceksindir cnm :)Kizlar bu etkinlik devam ediyorsa bende katilmak isterim zira 1 haftadir hergün yarim saat eliptik bisiklete binerek 1.5 kilo verdim ve akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim tabi.bu hızda 1 ay devam edersem 1 ayda 6 kilo vermiş olacagim.biraz motivasyona ve grup çalişmasina ihtiyacim var sanirim :)
ben ayda 2.5 kilo verdim bazen 20 dk bazen 45 dk yaptım.ve akşam 8 den sonra yemeği kestim.Eminim sen daha çok vereceksindir cnm :)
inceltmez ama sarkmasını engeller : )Arkadaşlar acaba eliptik bisiklet kolu da inceltiyor mu bende aldım kullanmaya başlayacağımda :)
hmm teşekkür ederim :) benim sarkmasından ziyada kalın kollarım varda ondan sormuştum :)inceltmez ama sarkmasını engeller : )
eliptik bisikletten değil ama kilo verdikçe kollarda incelir mutlaka cnm :)hmm teşekkür ederim :) benim sarkmasından ziyada kalın kollarım varda ondan sormuştum :)
Merhabalar ben gecen sene 3 ay boyunca sürekli yaptım ve faydasını müthiş bir şekilde gördüm 4 aydır yapmama ragmen vucudum cok sıkılaştı ki o kadar da yemek yerim daha kilo almadım ama bugun kısmetse tekrardan başlayacağım sağlık içinBugün itibariyle ben de başlıyorum. 1.65 boy 79 kilo. Hamilelik döneminde alınan 20 kilo . Hedef 56. Hadi kızlar konuyu guncellestirelim
Merhabalar ben gecen sene 3 ay boyunca sürekli yaptım ve faydasını müthiş bir şekilde gördüm 4 aydır yapmama ragmen vucudum cok sıkılaştı ki o kadar da yemek yerim daha kilo almadım ama bugun kısmetse tekrardan başlayacağım sağlık için