Eliptik Bisiklet'le Zayıflıyoruz Haydi Çıtır olalım ;)

maaşallah canım ya bu gidişle kısa sürede kiloları vercen gibi :21:
ne vermesi işin tuhafı kilo alıyorum hala... sadece sporlar yeter vermem için ben diyet de yapıyorum artı çıkıyorum şaka gibi

ne vermesi işin tuhafı kilo alıyorum hala... sadece sporlar yeter vermem için ben diyet de yapıyorum artı çıkıyorum şaka gibi[/QU

ödem birikmiş olabilir spordan dolayı soğan suyu ya da maydanoz suyu içersen faydası olabilir ben şimdi düzenli tüketiyorum biraz faydasını gördüm gibi.tabi miden sağlamsa iç yani :)

ödem birikmiş olabilir spordan dolayı soğan suyu ya da maydanoz suyu içersen faydası olabilir ben şimdi düzenli tüketiyorum biraz faydasını gördüm gibi.tabi miden sağlamsa iç yani :)
midem pek sağlam değil benim her şeye ağrır.:KK51: neyse dün yapmadım eliptik, bugün 45dk. sonra kızım uyandı

kızlar benim vizeler geldi cattı o yüzden siteye artık cok sık giremiyorum dün akşam 45 dakıka anca yapabildim bugun daha bir şey yok anca çıkolata yedim yemeyeydim iyiydi ama stresten işte:KK59:75 dakika süper bir rakam ya tek seferde mi yapıyorsun yoksa arada mola vererek mı yapıyorsun canım?

kızlar benim vizeler geldi cattı o yüzden siteye artık cok sık giremiyorum dün akşam 45 dakıka anca yapabildim bugun daha bir şey yok anca çıkolata yedim yemeyeydim iyiydi ama stresten işte:KK59:75 dakika süper bir rakam ya tek seferde mi yapıyorsun yoksa arada mola vererek mı yapıyorsun canım?
kızım uyanmazsa tek seferde yapıyorum canım. ben de ara verdim hem diyete hem spora:KK51:

Kizlar bu sabah tartildim vee 66.1 ciktim cok mutlu oldum :))ki yani yediklerime de dikkat etmedim acikcasi su son bir haftadir:kk77: eliptige devam diyorum baska da bise demiyorum :KK76:

bu post: 40249464 .!.:
kızım uyanmazsa tek seferde yapıyorum canım. ben de ara verdim hem diyete hem spora:KK51:
Olsun canim arada dinlenmek de gerekiyor vucutun alismamasi acisindan uc gundur yapamiyordum bu aosam yine baslayacam bakalim :KK52:

Kizlarrr bu sabah tartildim 65.5 ciktim kilolar yavas gidiyor ama sonucta gidiyor yani :)))) sizde durumlar nasil?
maşallah. ne sıklıkta ve sürede eliptikle çalışıyorsun?
bende biraz istikrar sıkıntısı var. başlıyorum. 5-6 günçalışıyorum, bir gün es verince kopuyorum.. :110:

maşallah. ne sıklıkta ve sürede eliptikle çalışıyorsun?
bende biraz istikrar sıkıntısı var. başlıyorum. 5-6 günçalışıyorum, bir gün es verince kopuyorum.. :110:
canım ben martın başlarında başladım her gün yaptım sabah yarım saat aksam yarım saat şeklinde etkisini daha yeni görüyorum bu sabah yine tartıldım 64.8 cıktım ki bir haftadır eliptik yapamıyordum sınavlarımdan dolayı yediklerime de pek dikkat etmem daha doğrusu edemiyorum canım ne cekerse yiyorum aşırıya gitmeden tabi.bir ay gibi bir süre yaklasık 2.5-3 kilom gitti kalıcı olduğuna inanıyorum cunku bu boğazla 3 kilo almam gerekirdi şimdiye kadar :KK45:

Elyesa basladign gunden beri ne kadar kilo verdin vücudun da ne gibi değişiklikler oldu acaba merak ediyorum belki motive olurum. Dun 20 dk yaptim çok sıkıci gelio:KK43:

X