- 23 Ocak 2015
- 415
- 280
ne vermesi işin tuhafı kilo alıyorum hala... sadece sporlar yeter vermem için ben diyet de yapıyorum artı çıkıyorum şaka gibimaaşallah canım ya bu gidişle kısa sürede kiloları vercen gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne vermesi işin tuhafı kilo alıyorum hala... sadece sporlar yeter vermem için ben diyet de yapıyorum artı çıkıyorum şaka gibimaaşallah canım ya bu gidişle kısa sürede kiloları vercen gibi
ne vermesi işin tuhafı kilo alıyorum hala... sadece sporlar yeter vermem için ben diyet de yapıyorum artı çıkıyorum şaka gibi[/QU
ödem birikmiş olabilir spordan dolayı soğan suyu ya da maydanoz suyu içersen faydası olabilir ben şimdi düzenli tüketiyorum biraz faydasını gördüm gibi.tabi miden sağlamsa iç yani :)
midem pek sağlam değil benim her şeye ağrır. neyse dün yapmadım eliptik, bugün 45dk. sonra kızım uyandıödem birikmiş olabilir spordan dolayı soğan suyu ya da maydanoz suyu içersen faydası olabilir ben şimdi düzenli tüketiyorum biraz faydasını gördüm gibi.tabi miden sağlamsa iç yani :)
ben de abarttım bugün. sabah 75dk yaptım ama...bugun kendime tatil verdim vee bir sürü tatlı yedim pişman değilim elbet eritiriz
başla kuzum başla gec bile kalmışsın bu arada aramıza da hoşgeldin En kısa sürede yararlı sonuçlar alma temennısıyle spora devammmheey benimde akliptik bisikletim var :)) heleee
bende başlayayımmmmm
kızım uyanmazsa tek seferde yapıyorum canım. ben de ara verdim hem diyete hem sporakızlar benim vizeler geldi cattı o yüzden siteye artık cok sık giremiyorum dün akşam 45 dakıka anca yapabildim bugun daha bir şey yok anca çıkolata yedim yemeyeydim iyiydi ama stresten işte75 dakika süper bir rakam ya tek seferde mi yapıyorsun yoksa arada mola vererek mı yapıyorsun canım?
Olsun canim arada dinlenmek de gerekiyor vucutun alismamasi acisindan uc gundur yapamiyordum bu aosam yine baslayacam bakalimbu post: 40249464 .!.:kızım uyanmazsa tek seferde yapıyorum canım. ben de ara verdim hem diyete hem spora
maşallah. ne sıklıkta ve sürede eliptikle çalışıyorsun?Kizlarrr bu sabah tartildim 65.5 ciktim kilolar yavas gidiyor ama sonucta gidiyor yani :)))) sizde durumlar nasil?
canım ben martın başlarında başladım her gün yaptım sabah yarım saat aksam yarım saat şeklinde etkisini daha yeni görüyorum bu sabah yine tartıldım 64.8 cıktım ki bir haftadır eliptik yapamıyordum sınavlarımdan dolayı yediklerime de pek dikkat etmem daha doğrusu edemiyorum canım ne cekerse yiyorum aşırıya gitmeden tabi.bir ay gibi bir süre yaklasık 2.5-3 kilom gitti kalıcı olduğuna inanıyorum cunku bu boğazla 3 kilo almam gerekirdi şimdiye kadarmaşallah. ne sıklıkta ve sürede eliptikle çalışıyorsun?
bende biraz istikrar sıkıntısı var. başlıyorum. 5-6 günçalışıyorum, bir gün es verince kopuyorum..
evet canım benim bel kaslarım baya sertleşti mesela ama düzenli bir şekilde yapman gerekiyorEliptik bisikletle bel ve göbek inceliyor mu arkadaşlar benim problemim kalın bel ve göbek
bende kilo veriyorum ama çook yavaş gidiyor kilolar.insan her gün böyle kan ter içinde kalınca 45 er dk daha çok sonuç bekliyorKizlarrr bu sabah tartildim 65.5 ciktim kilolar yavas gidiyor ama sonucta gidiyor yani :)))) sizde durumlar nasil?
al benden de o kadar valla isyanlardaydım kaç gündür Allahtan az da olsa gidiyor da o moral veriyor brazbende kilo veriyorum ama çook yavaş gidiyor kilolar.insan her gün böyle kan ter içinde kalınca 45 er dk daha çok sonuç bekliyor