Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Tarifini yapıp yorum yazmamı ister misin?.Ekmek sunumunun aklına nerden geldiğini buldum,seni uyanık seniiii
deynep Allah aşkına yapma,deneme benim tariflerimi,malzemeleri eksik yapıp sonra olmadı bu çorba diyorsun,bak oklavayla kovalarım seni
Ben bu sunumu Leman kültür merkezinden biliyorum,orada yan masaya gelmişti,görünce aha dedim beynimde şimşekler çaktı,kafamda ampuller yandıGoogle amcaya ekmek arası çorba yaz,çıkar zaten.

Ben bu corba yarismasina da katilacagim inşallah emmoglu önümüzdeki hafta sunumu yaarim inşallah tecrube kazanmis miyim bakalim :)
Oooo harikasın canım,sen zaten yemek konusunda tecrübelisindir,tecrübeye ihtiyacınmı var,eminim harika bir çorba yapacaksındırTarifini büyük bir merakla bekleyeceğim emmiminoğlu

Yok ayol senin tevazun ortalama bir evhaniminin bildiklerini bilirim o kaa
Hangimiz farklıyız ki canım,hepimizin belli başlı yemek bilgisi vardır,hiçbirimiz ahçı değiliz sonuçta,hem onların bile mezecisi ayrı,et yemeklerini yapan ayrı,bizler yine iyiyiz,hepsini beceriyoruz baksana.Hem kk kadınları çok marifetli,en güzelide yeni değişik ve yöresel,bilmediğimiz tarifler yada farklı sunumlar öğreniyoruz.Senden de öğreneceğimiz çok şeyler var canım,herşeyden önemlisi emek vermek

Kız eksik malzeme değil fazla malzeme kullanmıştım.Bu sunumu daha önce kış çorbaları kategorisinde yapılmış ve 1.olmuş.Demek ki o yüzden bu sunumu yaptı dedimdi

Araştırmalarım doğrultusunda sende bu sunumu beğenmişsin

Sağol hanımablam,çok teşekkürederim.
Seni sanki kk da daha sık görüyordum abla,az giriyorsun yada karşılaşamıyormuyuz.

Rica ederim hayatım çok beğendim çorbanı sunum zaten harika olmuş
Evet eskisi gibi çok fazla kalamıyorum artık,iş güçten fırsat da olmuyor artık,bide nikah günü yaklaştı kzıımın hazırlık filan derken olmuyor işte

Yok bebeğim ben Leman kültür de görmüştüm, cok begenmistim yaptım

Hem ne farkeder ki nereden gördüğüm,önemli olan yarışmaya katilmakti, hem sende katilsana

Sen şimdi kaynana mı olacaksın abla,çıtır kaynana

Anladım abla senin şimdi telaşın çoktur, hayırlı uğurlu olsun,yüce Rabbim sana torunlarını sevmeyi,onların da düğünlerini göstermeyi nasip etsin

Sorma yaşlı çıtır kaynana oldum
Bu ayın sonunda nikah var,salı günüde gidiyoruz ev yerleştirmeye,inşallah hayatım o günleride görürüz herhalde

Kızlar bu laptopta bozuldu şarj olmuyor,bunu da hallettim
Telefondan yazmaya cabaliyorum ama zor oluyor, durun iki laptopun kablosunu falan sağa sola döndüreyim belki ise yarar

Ayy çildiricigim

Son düzenleme:
Sorma yaşlı çıtır kaynana oldum
Bu ayın sonunda nikah var,salı günüde gidiyoruz ev yerleştirmeye,inşallah hayatım o günleride görürüz herhalde
Senin neren yaşlı abla,moda yarısmalarinda gördük seni,masaallahın var

Düğüne gerçekten çok az kalmış,tekrar Allah tamamına erdirsin,gençlere de mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…