Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Kucak dolusu sarılsan yeter be güzel yüreklim şu aralar sarılıp o sevgiyi. Hisseekten başka birşy istemiyorum
Oyy Feracelim duygulandırdın beni gece gece balım ya,keşke gerçekten yanımda olsanda sarılabilseydim sanaNe güzel karşılıksız sevmek değil mi,ne güzel tanımadan sevmek ve ne güzel,sevmek bedava...Herkes sevsin birbirini...

Canım benim dimi sevmek ne güzel şey seve bilmek,kalpte barındırmak merhameti belki sıkı sıkı sarılıp boğmaya gark etmiyoruz ok sevdiklerimizi ama yüreklerimiz sarılır yeterki sevmeyi bilelim sarılamamak bahane değil

Senin sunumlarını da tariflerini de çok beğeniyorum.
Bir de avatarında şu Nuri Alço olmasa tam olacak
Başarılar dilerim.

artı canım çekti. Eve gider gitmez yapacağım.
Aslında mecbur kalmadıkça salça falan kullanmak istemiyorum. Evde de yapamadığım için mercimek gibi çorbalara boşu boşuna yapay salça koymamayım diyorum ama sunum o kadar güzel ki canım çekti. Ben de salçalı yapayım bari.

Senin sunumlarını da tariflerini de çok beğeniyorum.
Bir de avatarında şu Nuri Alço olmasa tam olacak
Başarılar dilerim.

Çok teşekkürederim İpekçiğimHem utanıyorum hem seviniyorum böyle yorumlarakendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum işte...

Nuri Alçoma elletmem,nesi var ya,kapı arası gözetliyor işte

Salça bende sık kullanmam canım,sanırım sadece bu çorbaya ve kısıra falan kullanıyorum,domatesi tercih ederim,hatta kış için yazdan domates alıp blendırdan geçirip dolaba atıyorum ama malum bu çorbada salça şart.Hatta salçam köyden kaynanamdan geldi organik,tereyağım,kurunanem,patatesim,havucum bile köyden,soğan hariç...Ama işte organik bulamazsak bile bilindik markalar kullanmak lazım İpekçiğim.Eminim sende çok güzel yapmışsındır,afiyet bal şeker olsun güzelim

Sırf sunumdan oyum size! Konsepti çok sevdim, soğan kasası, mercimekler, kuru biberler, tahta kaşık vs.

ellerinize sağlık, sunum mükemmel bayıldım, sunuma verdiğim önmeden dolayı oyum size tebrikler ve bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…