Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Kızlar bu laptopta bozuldu şarj olmuyor:KK70:
Telefondan yazmaya cabaliyorum ama zor oluyor, durun iki laptopun kablosunu falan sağa sola döndüreyim belki ise yarar:KK70:

Ayy çildiricigim

At o laptopu koltuğa fırlat gitsin :KK53: telefondan bende yazamıyorum zor oluyorr

Senin neren yaşlı abla,moda yarısmalarinda gördük seni,masaallahın var:nazar:

Düğüne gerçekten çok az kalmış,tekrar Allah tamamına erdirsin,gençlere de mutluluklar dilerim.:KK200:

Teşekkür ederim prensesim sağol,o senin güzel görüşün Hoppa:KK60:
Amin sağol hayatım yoğun geçiyor günler işte

Amin Nevoşum,ayrıca teşekkürederim:KK60:

Kız ben yine ne kaçırdım,niye nananın üstüne bu kadar gidiyoruz,aileden zehirlenme falan mı olmuş,aman görmesin bu mesajımı:KK48:
Gordum bile geç kaldın :KK67: niye zehirliyormusum, çorbayı tutturamiyorum, olmuyor :110:

Çorba yapamayı bilmiyorum diye dolanıyor:işsiz:Ben de şüphelenmeye başladım:KK70:
N Nana
Tutturamiyorum sadece , çorba kültürüm yok :mad:

Çok sağol birtanem,Pinkpinim benim:KK200::KK60::KK200:
Amin güzelim,sen de katılsana yarışmaya,ne güzel değişiklik olur işte,gel gel:KK25:

Haha çok tatlısın:KK200: ve temiz kalpli:KK36: çünkü ben de ilk defa bu yarışmaya katılmayı düşünüyordum hatta bugün yarın yükleyeceğim resimleri. İçine doğdu sanırım:KK19:

Bakalım becerebilecek miyim :hamarat:

Çorba yapamayı bilmiyorum diye dolanıyor:işsiz:Ben de şüphelenmeye başladım:KK70:
N Nana
İnanırım, bende herseyi yapıyorum ama Şerbetli tatlılar ve pastalar konusunda zayifim.
Bu arada Nevos benim bu laptop gitti ,guleyimmi agliyayimmi bilemedim :cry:

Şarj kablosunda sorun var sanırım, adam orayı bantlamis falan,açtım baktım telleri soymuş bağlamış birbirine falan, kendi laptopum gitti gelmedi zaten,kaldım böyle dımdızlak :işsiz:

Hayır telden yazamıyorum da,yazarken smiley bazen alakasız yere konuyor,sayfa yukari çıkıyor, stres oluyorum yazarken.

Haha çok tatlısın:KK200: ve temiz kalpli:KK36: çünkü ben de ilk defa bu yarışmaya katılmayı düşünüyordum hatta bugün yarın yükleyeceğim resimleri. İçine doğdu sanırım:KK19:

Oww pinkim benim katılacakmısın çok sevindim, nihayet seninde el emeğini görebileceğiz:KK37:hiçte caktirmiyorsun ha ama bundan sonra her yarışmada tependeyim etiketlerim seni:-)

Çok merak ediyorum canım tarifini:KK73:

Bakalım becerebilecek miyim :hamarat:

İnanırım, bende herseyi yapıyorum ama Şerbetli tatlılar ve pastalar konusunda zayifim.
Bu arada Nevos benim bu laptop gitti ,guleyimmi agliyayimmi bilemedim :cry:

Şarj kablosunda sorun var sanırım, adam orayı bantlamis falan,açtım baktım telleri soymuş bağlamış birbirine falan, kendi laptopum gitti gelmedi zaten,kaldım böyle dımdızlak :işsiz:

Hayır telden yazamıyorum da,yazarken smiley bazen alakasız yere konuyor,sayfa yukari çıkıyor, stres oluyorum yazarken.
Haklısın canım hepimizin beceremediği birşeyler oluyor:KK43:
Çok geçmiş olsun canım işin çok zor telefondan girmek çok zor oluyor..:cry:Peki kablosunu değiştirsen laptop iş görmez mi:cry:
Senin laptoptan tamamen gitti mi:skandal:

İstemiyorum değilim ki, yoğurdum kesiliyor tiftik tiftik oluyor yani tane tane yoksa çok istiyorum :eek:
Kız çorbanın suyunu mu çok koyuyorsun veya yoğurdu çorbaya katmadan önce çorbadan biraz alıp ısıtmıyor musun?Birde tuzu yoğurtunu katıp ,kaynadıktan sonra at,tuz da yoğurtlu çorbanın kesilmesine neden oluyor:cool:

Kız çorbanın suyunu mu çok koyuyorsun veya yoğurdu çorbaya katmadan önce çorbadan biraz alıp ısıtmıyor musun?Birde tuzu yoğurtunu katıp ,kaynadıktan sonra at,tuz da yoğurtlu çorbanın kesilmesine neden oluyor:cool:
Yoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyor :110:

ellerinize sağlık. tadı enfes çok şık da görünüyor..

tadını bilemeyeceğim demeyeceğim çünkü akşam aynen tarifteki gibi yaptım.

çok güzel oldu. tarif için teşekkür ederim..

aslında asıl @Memfis çorbasını yapacaktım ama evdeki kabaklarla başka bir şey yapınca seninkinde karar kıldım..

yarışmada başarılar dilerim....

X