- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi yamukprenses
Tamam sen yeterki yap biz eleştirmeyiz bayan ukala tatlı mükemmelBen yapsam eleştirecek birşey bulamazdin
Cikardigin içi çorbaya doğrayıp yeseydin yaSağol bebem
Aslında sana bu topikler yasak olmalı ama neyse
Valla çekim için yarım saat kadar falan o tahta masa senin,bu araba benim mutfak içinde dolaştı durdu ama erimedi.
Sonlara doğru az boynunu büker gibi oldu sanki ama kontrol ettiğimde hala sapasağlamdı,ekmektendir belki,üstelik içini bayağı çıkardım,ekmeğe tencere muamelesi yaptım doldurdum çorbayıHerhangi bir bozulma,çatlama patlama olmadan bir güzelce de içtim
Allah razı olsun canım, seninde kandilin mübarek olsunBen de hem buraya bakıyorum hem dua okuyorum canım,kandilin mübarek olsun
Çok teşekkürederim bebemdeğmiş ama zahmetine canm
Tamam sen yeterki yap biz eleştirmeyiz bayan ukala tatlı mükemmelyapcan mı bize çorba hı
Konu kesin 1. olacak okunup,üflendiAllah razı olsun canım, seninde kandilin mübarek olsun
Bu arada dualar ile konunu açtın
Yok ekmek içini eşime verdim o tabağına ekledi yedi garibim,ben orjinalini içtimCikardigin içi çorbaya doğrayıp yeseydin yagece gece yutkunuyorum
Ben diyetteyim, çorbaya ekmek doğrayıp yemem anca yutkunurumYok ekmek içini eşime verdim o tabağına ekledi yedi garibim,ben orjinalini içtim
Kız yarın sen de yap iç işte ne yutkunuyorsun,hatta yapmışken fotoğraflarını da çek yarışmaya katıl
gerçekten miiiiii
Yok canım onun yaptığı çorba içilmez ev ahalisine işkence yapmayalımgerçekten miiiiii
aaa cidden skandal,nana ben olsam bizi susturmak için yapardım bir çorba,sabah ilk iş buraya eklerdim
gerçekten miiiiii
aaa cidden skandal,nana ben olsam bizi susturmak için yapardım bir çorba,sabah ilk iş buraya eklerdim
Boynum bükük kaldım şimdiYok canım onun yaptığı çorba içilmez ev ahalisine işkence yapmayalım
Allah razı olsun canım, seninde kandilin mübarek olsun
Bu arada dualar ile konunu açtın
Aslında bu gece açıp açmamakta kararsızdım, konuyu açtım açtım yoksa günlerce elimde fotoğraflar sürünebilirdim.Yarın yine misafirim var,ertesi günü annem gelecek,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,o yüzden en iyisi sıcağı sıcağına yüklemek dedimKonu kesin 1. olacak okunup,üflendi
Diyete devammı canım, o zaman sadece dumanını koklamakla yetin,şu havada dumanı koklaya koklaya yemeğe ulaşan smileylerden niye yok yahuBen diyetteyim, çorbaya ekmek doğrayıp yemem anca yutkunurum
O kadar kötü diyorsun yani öylemiiiYok canım onun yaptığı çorba içilmez ev ahalisine işkence yapmayalım
Amin, seninde inşallah canım kalbindeki gönlündeki ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallahAslında bu gece açıp açmamakta kararsızdım, konuyu açtım açtım yoksa günlerce elimde fotoğraflar sürünebilirdim.Yarın yine misafirim var,ertesi günü annem gelecek,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,o yüzden en iyisi sıcağı sıcağına yüklemek dedim
Tabii bu gece kandil olduğu için es geçmek istemedim canlarım,Allah kalbinizdeki tüm duaları kabul etsin bu mübarek gecede