Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Yoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyor
Çorbanın suyunu çok koyma.Yoğurt,un,yumurta karışımına çorba suyundan ekle,karıştır,çorbaya hızlı hızlı karıştırarak dök,kaynadıktan sonra tuzunu at,yine kesilirse gel beni döv

Bayıldım çorbana ve sunumuna canım.Bu ara ekmekte çorbayı çok görür oldum.Ben de deneyeceğim.Eksik kalmayayım.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Canim benim laptop hala tamirde, basına ne geldiyse artık bu tamircinin verdiği laptoptu, onun da sarj yeri bozukmus meğer, adam telleri falan birbirine sarmış. Bantı kaldirinca gördüm.

Gidip al şunu, benim laptopumu da aldığın gibi geri ver diyeceğim ama ilçedeyim şu an, merkeze gider gitmez kapısına dikilicem zaten,sinir oldum

Yoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyor
Canim önce yumurtanın sadece sarisini kır ve çırp,sonra ununu ekle tekrar çırp,sonra yogurdunu ekle yine çırp.

Bunu corbaya katarken kaynamis çorba suyundan 2-3 kaşık al bu karışıma dökerek incelt, sonrada kaynayan corbaya yavaş yavaş ama aynı anda corbayı da karıştırarak ilave et. Elini corbadan hiç çekme karıştırmaya devam et,tekrar kaynadiktan sonra 1 dk kadar yine karıştır o zaman kesilmez.

Yani işin püf noktası sürekli elini çekmeden karıştırmak,bu sıralamayı takip et bakalım ne olacak. Sen nasıl yapıyorsun acaba canım, aynı mı?

Yazdığınız yazıdan ötürü çok teşekkür ederim, tarifi deneyip yapıp ve buraya gelip yazdığınız için ayrıca tekrar teşekkür ederim, begenmenize çok sevindim, mutlu ettiniz beni

Bayıldım çorbana ve sunumuna canım.Bu ara ekmekte çorbayı çok görür oldum.Ben de deneyeceğim.Eksik kalmayayım.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Sen daha güzellerini yaparsın adracığım, bu konuda eline şu dökebilecegimi sanmıyorum, cok tesekkür ederim canım benim

Direnen deranim gelmisss hosgelmisss Sağol derancigim, klasik bir tarifle katıldım yarışmaya ama olsun,ben hepsini yer geçerim

Çok teşekkürlerim güzelim
Sen de gelsene yarışmaya
Hoşbulmuşammm pamuğum
Klasiklikten çıkartmışsın canım tarifi çok hoş olmuş :)
Hiç yarışma havasında değilim ya:) ama belki birgün katılırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…