- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
-
- Konu Sahibi yamukprenses
Çorbanın suyunu çok koyma.Yoğurt,un,yumurta karışımına çorba suyundan ekle,karıştır,çorbaya hızlı hızlı karıştırarak dök,kaynadıktan sonra tuzunu at,yine kesilirse gel beni dövYoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyor
Çorbanın suyunu çok koyma.Yoğurt,un,yumurta karışımına çorba suyundan ekle,karıştır,çorbaya hızlı hızlı karıştırarak dök,kaynadıktan sonra tuzunu at,yine kesilirse gel beni döv
Canim benim laptop hala tamirde, basına ne geldiyse artıkHaklısın canım hepimizin beceremediği birşeyler oluyor
Çok geçmiş olsun canım işin çok zor telefondan girmek çok zor oluyor..Peki kablosunu değiştirsen laptop iş görmez mi
Senin laptoptan tamamen gitti mi
Bence de ,henüz kim ne yapmış yeni tariflere bakamadım ama ben onda bir ışık görüyorum
Canim önce yumurtanın sadece sarisini kır ve çırp,sonra ununu ekle tekrar çırp,sonra yogurdunu ekle yine çırp.Yoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyor
Yazdığınız yazıdan ötürü çok teşekkür ederim, tarifi deneyip yapıp ve buraya gelip yazdığınız için ayrıca tekrar teşekkür ederim, begenmenize çok sevindim, mutlu ettiniz beniellerinize sağlık. tadı enfes çok şık da görünüyor..
tadını bilemeyeceğim demeyeceğim çünkü akşam aynen tarifteki gibi yaptım.
çok güzel oldu. tarif için teşekkür ederim..
aslında asıl @Memfis çorbasını yapacaktım ama evdeki kabaklarla başka bir şey yapınca seninkinde karar kıldım..
yarışmada başarılar dilerim....
Sen daha güzellerini yaparsın adracığım, bu konuda eline şu dökebilecegimi sanmıyorum, cok tesekkür ederim canım benimBayıldım çorbana ve sunumuna canım.Bu ara ekmekte çorbayı çok görür oldum.Ben de deneyeceğim.Eksik kalmayayım.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Sağol bibibellam,çok tatlısınSunum harika yamukumeline sağlık
Direnen deranim gelmisss hosgelmisssPamuğum ellerine sağlık.Nefis görünüyor hele sunumuna bayıldım ya harika
Sen de yap canım, gerçekten güzel bir fikir değil mi,kim düşünüp bulduysa Allah razı olsun.ekmek içinde hep yapmak istemişimdireline sağlık canım başarılar
Hoşbulmuşammm pamuğumDirenen deranim gelmisss hosgelmisssSağol derancigim, klasik bir tarifle katıldım yarışmaya ama olsun,ben hepsini yer geçerim
Çok teşekkürlerim güzelim
Sen de gelsene yarışmaya
Valla sizin tariflerden sonra hiç şansım yok evlaefe,kalakaldim öyle dımdızlak.Kizzz bak heleee neler etmis hatunn
Oyyy Sağol derancığım, cok teşekkür ederimHoşbulmuşammm pamuğum
Klasiklikten çıkartmışsın canım tarifi çok hoş olmuş :)
Hiç yarışma havasında değilim ya:) ama belki birgün katılırım bende