- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
-
- Konu Sahibi yamukprenses
Kızlar bu laptopta bozuldu şarj olmuyor
Telefondan yazmaya cabaliyorum ama zor oluyor, durun iki laptopun kablosunu falan sağa sola döndüreyim belki ise yarar
Ayy çildiricigim
Senin neren yaşlı abla,moda yarısmalarinda gördük seni,masaallahın var
Düğüne gerçekten çok az kalmış,tekrar Allah tamamına erdirsin,gençlere de mutluluklar dilerim.
Gordum bile geç kaldınAmin Nevoşum,ayrıca teşekkürederim
Kız ben yine ne kaçırdım,niye nananın üstüne bu kadar gidiyoruz,aileden zehirlenme falan mı olmuş,aman görmesin bu mesajımı
Tutturamiyorum sadece , çorba kültürüm yok
O zaman bu yarışma senin için bayağı faydalı olacakGordum bile geç kaldınniye zehirliyormusum, çorbayı tutturamiyorum, olmuyor
Evettt. Şimdiden gözüme 2 tarif kesterdim bileO zaman bu yarışma senin için bayağı faydalı olacak
Çok sağol birtanem,Pinkpinim benim
Amin güzelim,sen de katılsana yarışmaya,ne güzel değişiklik olur işte,gel gel
İnanırım, bende herseyi yapıyorum ama Şerbetli tatlılar ve pastalar konusunda zayifim.
O zamanGordum bile geç kaldınniye zehirliyormusum, çorbayı tutturamiyorum, olmuyor
Ayyy olmuyor zaten böyle, katılmak çok eğlenceli yahu, içim gidiyorO zamanNevreste bir sonraki kategorideki yakana yapışır ben diyeyim sana,bak ta boyle bekler hadi şimdilik yine yakayı kurtardın iyisin yine
Haha çok tatlısınve temiz kalpli çünkü ben de ilk defa bu yarışmaya katılmayı düşünüyordum hatta bugün yarın yükleyeceğim resimleri. İçine doğdu sanırım
Oww pinkim benim katılacakmısın çok sevindim, nihayet seninde el emeğini görebileceğizhiçte caktirmiyorsun ha ama bundan sonra her yarışmada tependeyim etiketlerim seni
Çok merak ediyorum canım tarifini
Bakalım becerebilecek miyim
Sanki yeşil ışık Yaktın gibi geldi nana,bul bir tarif gel sende ne kadar kalabalık o kadar güzelAyyy olmuyor zaten böyle, katılmak çok eğlenceli yahu, içim gidiyor
Çok tesekkurederim demirlekeharika. ne z or bi sunum. elinize sağlık
Haklısın canım hepimizin beceremediği birşeyler oluyorİnanırım, bende herseyi yapıyorum ama Şerbetli tatlılar ve pastalar konusunda zayifim.
Bu arada Nevos benim bu laptop gitti ,guleyimmi agliyayimmi bilemedim
Şarj kablosunda sorun var sanırım, adam orayı bantlamis falan,açtım baktım telleri soymuş bağlamış birbirine falan, kendi laptopum gitti gelmedi zaten,kaldım böyle dımdızlak
Hayır telden yazamıyorum da,yazarken smiley bazen alakasız yere konuyor,sayfa yukari çıkıyor, stres oluyorum yazarken.
İstemiyorum değilim ki, yoğurdum kesiliyor tiftik tiftik oluyor yani tane tane yoksa çok istiyorumSanki yeşil ışık Yaktın gibi geldi nana,bul bir tarif gel sende ne kadar kalabalık o kadar güzel
Laptop işini halledeyim muhabbete bende dahil olucam.
Kız çorbanın suyunu mu çok koyuyorsun veya yoğurdu çorbaya katmadan önce çorbadan biraz alıp ısıtmıyor musun?Birde tuzu yoğurtunu katıp ,kaynadıktan sonra at,tuz da yoğurtlu çorbanın kesilmesine neden oluyorİstemiyorum değilim ki, yoğurdum kesiliyor tiftik tiftik oluyor yani tane tane yoksa çok istiyorum
Yahu ne zaman kaçtım ki zaten, sen çorbada ne sorun yasadigimi biliyorsun, tabağa döktüğüm an cokuyor yahu
Yoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyorKız çorbanın suyunu mu çok koyuyorsun veya yoğurdu çorbaya katmadan önce çorbadan biraz alıp ısıtmıyor musun?Birde tuzu yoğurtunu katıp ,kaynadıktan sonra at,tuz da yoğurtlu çorbanın kesilmesine neden oluyor