Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Kızlar bu laptopta bozuldu şarj olmuyor
Telefondan yazmaya cabaliyorum ama zor oluyor, durun iki laptopun kablosunu falan sağa sola döndüreyim belki ise yarar

Ayy çildiricigim

At o laptopu koltuğa fırlat gitsin telefondan bende yazamıyorum zor oluyorr

Senin neren yaşlı abla,moda yarısmalarinda gördük seni,masaallahın var

Düğüne gerçekten çok az kalmış,tekrar Allah tamamına erdirsin,gençlere de mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim prensesim sağol,o senin güzel görüşün
Amin sağol hayatım yoğun geçiyor günler işte

Amin Nevoşum,ayrıca teşekkürederim

Kız ben yine ne kaçırdım,niye nananın üstüne bu kadar gidiyoruz,aileden zehirlenme falan mı olmuş,aman görmesin bu mesajımı
Gordum bile geç kaldın niye zehirliyormusum, çorbayı tutturamiyorum, olmuyor

Çorba yapamayı bilmiyorum diye dolanıyorBen de şüphelenmeye başladım
N Nana
Tutturamiyorum sadece , çorba kültürüm yok

Çok sağol birtanem,Pinkpinim benim
Amin güzelim,sen de katılsana yarışmaya,ne güzel değişiklik olur işte,gel gel

Haha çok tatlısın ve temiz kalpli çünkü ben de ilk defa bu yarışmaya katılmayı düşünüyordum hatta bugün yarın yükleyeceğim resimleri. İçine doğdu sanırım

Bakalım becerebilecek miyim

Çorba yapamayı bilmiyorum diye dolanıyorBen de şüphelenmeye başladım
N Nana
İnanırım, bende herseyi yapıyorum ama Şerbetli tatlılar ve pastalar konusunda zayifim.
Bu arada Nevos benim bu laptop gitti ,guleyimmi agliyayimmi bilemedim

Şarj kablosunda sorun var sanırım, adam orayı bantlamis falan,açtım baktım telleri soymuş bağlamış birbirine falan, kendi laptopum gitti gelmedi zaten,kaldım böyle dımdızlak

Hayır telden yazamıyorum da,yazarken smiley bazen alakasız yere konuyor,sayfa yukari çıkıyor, stres oluyorum yazarken.

Haklısın canım hepimizin beceremediği birşeyler oluyor
Çok geçmiş olsun canım işin çok zor telefondan girmek çok zor oluyor..Peki kablosunu değiştirsen laptop iş görmez mi
Senin laptoptan tamamen gitti mi

İstemiyorum değilim ki, yoğurdum kesiliyor tiftik tiftik oluyor yani tane tane yoksa çok istiyorum
Kız çorbanın suyunu mu çok koyuyorsun veya yoğurdu çorbaya katmadan önce çorbadan biraz alıp ısıtmıyor musun?Birde tuzu yoğurtunu katıp ,kaynadıktan sonra at,tuz da yoğurtlu çorbanın kesilmesine neden oluyor

Yoğurda un ve yumurta bile koyuyorum ya yoğurt cokuyor ustü su oluyor yada yoğurdum tane tane kesiliyor her türlü denedim, ciddi anlamda ama yok olmuyor

ellerinize sağlık. tadı enfes çok şık da görünüyor..

tadını bilemeyeceğim demeyeceğim çünkü akşam aynen tarifteki gibi yaptım.

çok güzel oldu. tarif için teşekkür ederim..

aslında asıl @Memfis çorbasını yapacaktım ama evdeki kabaklarla başka bir şey yapınca seninkinde karar kıldım..

yarışmada başarılar dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…