- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
-
- Konu Sahibi yamukprenses
Frkafka canım hosgeldinAy nasılda canım çekti ya şuan spordan geldim açım
Başarılar dilerim canım ellerine sağlık
Evet belkideeeOyyy Sağol derancığım, cok teşekkür ederim
Tamam o zaman bu demektir ki birgün sende katılabilirsin yarışmaya, yani bir ışık yaktın
Frkafka canım hosgeldin
Ne güzel arkadaşlarımı tek tek burada görmek, çok teşekkür ederim canım
Keşke yakinimda olsanız da sizlere yapıp paylasabilseydim.
Ayy dedikodu yapan smiley de varmışHoş buldumm canım
Yemek kategorisinde dikkatimi çeken ilk sen oluyosun valla
Bu arada tenceren dikkatimi çekti, aynısından annemde de var. Çok eski çeliklerden diye biliyorum
Annem hep, o tencerelerim senden büyük derdi
Ah canım annem
Düşünmen yeter güzelimtekrar ellerine sağlık
Ay kizzz en klasigi biz yapmisiz bacmValla sizin tariflerden sonra hiç şansım yok evlaefe,kalakaldim öyle dımdızlak.
Maşallah bizim kk hatunlari yine döktürmüs, herkesin ellerine sağlık
Bir kişi de mercimek çorbası yapacaktı o da ben oldum iste
Sağol canım
Estağfurullah canım olur mu sen de süpersin.Sen daha güzellerini yaparsın adracığım, bu konuda eline şu dökebilecegimi sanmıyorum, cok tesekkür ederim canım benim
Olsun evlaefe mercimek ve tavuk çorbası çorba değil mi kız,nasıl olsa birileri yapacaktı yarışmada,herkes evinde yapıyor sonuçtaAy kizzz en klasigi biz yapmisiz bacm
Sağol fiyonkellamSen naptın piremsesAklım çıktı sunumunu görünce, harika ötesi olmuş canım benim,Tebrikler Başarılar dememe gerek var mı
Dimi kizzz bacimmOlsun evlaefe mercimek ve tavuk çorbası çorba değil mi kız,nasıl olsa birileri yapacaktı yarışmada,herkes evinde yapıyor sonuçta
Aynen bacımDimi kizzz bacimm
Çok teşekkürederim Ausencia,mutlu ettin beniSunum buram buram Anadolu kokuyor ...
Çok sevdiğim bir çorba , sunumu ile de 10 numara olmuş .
Eline emeğine sağlık... Başarılar dilerim .
Çok teşekkürederim lamelifAmine,beğenmene gerçekten memnun oldum,ruhum okşandı.Sen unutursan ben gelir kapını çalar haber veririm sana sen merak etmeoyy ilk görselede son görselede bayıldım -diğer çorbaları görmedim ama oy zamanı kaçırmazsam oyumu vermek isterim -eline sağlık
o ilk görseldeki ahşap olan şey ne tam olarak nerden aldın
Beniciğim çok teşekkürederim canım,hoşgeldinGoruntu sunum harıkacokta lezzetlı bır corbadır ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
Ameniynnn Feracelim gelmiş hoşgelmişBu hatun hamaratlıkta çığır aşmış biz ölek yapiyensesim ne yaptın sen ya