Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Mercimek çorbası anne kokar çok doğru mercimek çorbasını daha önceden sevmezdim ama yaşadığım bir anıdan sonra en sevdiğim çorba oldu. Ellerine sağlık canım sunumun harika olmuş
Evet msg Anne kokar mercimek çorbası,benim için öyledir.İlk çorbam,annemin önüne oturtuşu, kepçeyi elime karıştır diye tutuşturuşu.....
Senin anın ne canım paylaşmak istermisin?Çok teşekkürederim

Son düzenleme:

Doğal şeyleri her zaman çok sevmişimdir ben emeğe saygıdan bu sunumun üstüne sunum tanımam

Son günlerde değil, son dakikalarda ekledim Üşengeçliğin neticesi
Esteğfirullah canım, hiç önemli değil

Ben genç kızken hiçbirşey yemezdim birgün annem mercimek çorbası pişirmiş sofra ortada annem çağırıyor ben yemicem diyorum o ısrar ettikçe ben inat ediyorum. En sonunda annem yemiyorum diye bende ısrarı sonucu ağlamaya başladık o da yemedi yemeğini canım annem. Doğuda görev yaparken izin dönüşü yemek yiyecek biryer bulamadık en son küçük bir lokanta bulduk sadece mercimek çorbası vardı ağlayarak içtim o çorbayı. Anne olunca anlarsın sözü çok doğru

Tatlım önceki isimde rahatlıkla siteye girebiliyordum.iş degiştirdim o yüzden gündüzleri giremiyorum bide yeni işte feci yoğunluk var o yüzden bazen bir cee diyip kaciyorum canim

Mmm en sevdiğim çorbalar listesinde ilk üçtedir mercimek çorbası ☺ her mercimeği de yiyemem ama seninki harika görünüyor

Yine döktürmüşsün yamuğum ellerine sağlık Sunumun ayrı güzel harikasın Tüm iyi dileklerin için teşekkürler canım duan karşı gelsin inşallah

Ben bu mesajı kaçırmışım
Çok iyi yaptın canım ellerine sağlık
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah

O kadar kötü diyorsun yani öylemiii
Kız nana ne koyuyorsun çorbaya da bu kadar meşur doğru söyle
Durum çok vahim kesinlikle yapmasın

Tüylerim diken diken oldu msg,hepimizin benzer anıları vardır.Şimdi sen anne olsanda hala onun minik yavrususundur,evine gidince yine önüne ne koyacağını,ne yedireceğini şaşırır değil mi.Onlar candır,Allah onlara uzun ömürler versin,yokluklarını göstermesin.

Tatlım önceki isimde rahatlıkla siteye girebiliyordum.iş degiştirdim o yüzden gündüzleri giremiyorum bide yeni işte feci yoğunluk var o yüzden bazen bir cee diyip kaciyorum canim
iş değiştirdiğini bilmiyordum Kakaocuğum,orayı kaçırmışım.Yeni işin hayırlı olsun canım,yine de fazla özletme kendini.

Çok sağol birtanem,Pinkpinim benim
Amin güzelim,sen de katılsana yarışmaya,ne güzel değişiklik olur işte,gel gel

Ben bu mesajı kaçırmışım
Çok iyi yaptın canım ellerine sağlık
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah

Durum çok vahim kesinlikle yapmasın
Amin Nevoşum,ayrıca teşekkürederim

Kız ben yine ne kaçırdım,niye nananın üstüne bu kadar gidiyoruz,aileden zehirlenme falan mı olmuş,aman görmesin bu mesajımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…