Çorbalar Ekmek Kasesinde Mercimek Çorbası-Reis Mercimek Sponsorluğunda

Prensesim sunum harika üstü,çorba enfes daha ne olsun Ellerine sağlık Başarılar canım bayildim,bayildim

Bende katılayım diye düşünüyordum ama bu sunumun üstüne allı pullu sunumlarda olmaz valla süper ôtesi görünüyor

Bu nedir arkadaş keşke biraz daha bekleseydim ben tarifim için
Sunuma bak sen

Çok güzel görünüyor yaaa ellerine sağlık başarılar dilerim prenses

Ben gideyim en iyisi oylamada yine çakıldım ben

Mercimek çorbası anne kokar çok doğru mercimek çorbasını daha önceden sevmezdim ama yaşadığım bir anıdan sonra en sevdiğim çorba oldu. Ellerine sağlık canım sunumun harika olmuş

Benim de vazgeçilmez çorbalarımdan biridir mercimek çorbası.
Her gün olsa her gün içebilirim sanırım :)
Sunumun da harika olmuş ellerine sağlık.
Yarışmada başarılar dilerim
Ben de çok severim Derinmavi,özellikle kış günlerinde sık sık yapıyorum,anısıda ayrıdır benim için.
Senin de çorban çok güzel ve değişik,bende onu deneyeceğim,seninde tekrar ellerine sağlık canım

Deynepciğim çok teşekkürederimSen de katılcakmısın yarışmaya,''sonlara doğru'' mutlaka bir tane tarif bekliyoruz senden
Tecrübeli yarışmacıyla ne alakası var kuzum,topu topu bu 5.yarışmam,hem sen de çok iyi yemek yapıyorsun canım,hadi sen de yap bir tarif katıl,bekliyorum

Çok lezzetli görünüyor, sunum da çok güzel...
Başarılar dilerim:)
Çok teşekkürler Vuslatçığım,sana birşey diyeceğim;geçen yarışmada ben senin yemeğini görmemişim,sanırım son günlerde koymuşsun ve ben de görmemişim,daha dün gece gördüm ve sana yazmadım diye çok utandım.Bunu bil istedim canım,fırsatı gelmişken yazayım istedim

Prensesim sunum harika üstü,çorba enfes daha ne olsun Ellerine sağlık Başarılar canım bayildim,bayildim
Kakaom gelmiş hoşgelmişNerelerdesin sen ya,bu sıra bir görünüp bir kayboluyorsun,dur bakalım bu mesajıma ne zaman cevap vereceksin
Çok teşekkürederim kuzum,sen daha iyilerini yapıyorsun biliyorum ben,seni de yarışmaya bekliyorum canım.

Bende katılayım diye düşünüyordum ama bu sunumun üstüne allı pullu sunumlarda olmaz valla süper ôtesi görünüyor
Aaaaa ne demek o,çok teşekkürederim ama herkesin yemek yapışı sunumu farklıdır ama ortak noktası hepsinde emek vardır.Lütfen öyle düşünmeyin sizde katılın,yoksa tüm yarışma boyunca peşinize düşerim

Bu nedir arkadaş keşke biraz daha bekleseydim ben tarifim için
Sunuma bak sen

Çok güzel görünüyor yaaa ellerine sağlık başarılar dilerim prenses

Ben gideyim en iyisi oylamada yine çakıldım ben
Çok teşekkürederim Nun,ya yazmayın öyle şeyler,herkesin sunumu ve tarifi çok güzel.
Bende sana yarışmada başarılar dilerim sevgili rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…