- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 37
- Konu Sahibi yamukprenses
Sunum tam anlamiyla bayıldım eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet msg Anne kokar mercimek çorbası,benim için öyledir.İlk çorbam,annemin önüne oturtuşu, kepçeyi elime karıştır diye tutuşturuşu.....Mercimek çorbası anne kokar çok doğru mercimek çorbasını daha önceden sevmezdim ama yaşadığım bir anıdan sonra en sevdiğim çorba oldu. Ellerine sağlık canım sunumun harika olmuş
Çok teşekkürederim,çok sağolunSunum tam anlamiyla bayıldım eline sağlık
Aaaaa ne demek o,çok teşekkürederim ama herkesin yemek yapışı sunumu farklıdır ama ortak noktası hepsinde emek vardır.Lütfen öyle düşünmeyin sizde katılın,yoksa tüm yarışma boyunca peşinize düşerim
Son günlerde değil, son dakikalarda ekledim Üşengeçliğin neticesiÇok teşekkürler Vuslatçığım,sana birşey diyeceğim;geçen yarışmada ben senin yemeğini görmemişim,sanırım son günlerde koymuşsun ve ben de görmemişim,daha dün gece gördüm ve sana yazmadım diye çok utandım.Bunu bil istedim canım,fırsatı gelmişken yazayım istedim
Ben genç kızken hiçbirşey yemezdim birgün annem mercimek çorbası pişirmiş sofra ortada annem çağırıyor ben yemicem diyorum o ısrar ettikçe ben inat ediyorum. En sonunda annem yemiyorum diye bende ısrarı sonucu ağlamaya başladık o da yemedi yemeğini canım annem. Doğuda görev yaparken izin dönüşü yemek yiyecek biryer bulamadık en son küçük bir lokanta bulduk sadece mercimek çorbası vardı ağlayarak içtim o çorbayı. Anne olunca anlarsın sözü çok doğruEvet msg Anne kokar mercimek çorbası,benim için öyledir.İlk çorbam,annemin önüne oturtuşu, kepçeyi elime karıştır diye tutuşturuşu.....
Senin anın ne canım paylaşmak istermisin?Çok teşekkürederim
Tatlım önceki isimde rahatlıkla siteye girebiliyordum.iş degiştirdim o yüzden gündüzleri giremiyorum bide yeni işte feci yoğunluk var o yüzden bazen bir cee diyip kaciyorum canimKakaom gelmiş hoşgelmişNerelerdesin sen ya,bu sıra bir görünüp bir kayboluyorsun,dur bakalım bu mesajıma ne zaman cevap vereceksin
Çok teşekkürederim kuzum,sen daha iyilerini yapıyorsun biliyorum ben,seni de yarışmaya bekliyorum canım.
Ben bu mesajı kaçırmışımAslında bu gece açıp açmamakta kararsızdım, konuyu açtım açtım yoksa günlerce elimde fotoğraflar sürünebilirdim.Yarın yine misafirim var,ertesi günü annem gelecek,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil,o yüzden en iyisi sıcağı sıcağına yüklemek dedim
Tabii bu gece kandil olduğu için es geçmek istemedim canlarım,Allah kalbinizdeki tüm duaları kabul etsin bu mübarek gecede
Durum çok vahim kesinlikle yapmasınO kadar kötü diyorsun yani öylemiii
Kız nana ne koyuyorsun çorbaya da bu kadar meşur doğru söyle
Üşengeçlik dedinmi bende akan sular durur,eskiden bende öyleydim ama şimdi yeni yeni düzeldimO yüzden seni çok iyi anlıyorum ama tarifine bayıldım canımSon günlerde değil, son dakikalarda ekledim Üşengeçliğin neticesi
Esteğfirullah canım, hiç önemli değil
Tüylerim diken diken oldu msg,hepimizin benzer anıları vardır.Şimdi sen anne olsanda hala onun minik yavrususundur,evine gidince yine önüne ne koyacağını,ne yedireceğini şaşırır değil mi.Onlar candır,Allah onlara uzun ömürler versin,yokluklarını göstermesin.Ben genç kızken hiçbirşey yemezdim birgün annem mercimek çorbası pişirmiş sofra ortada annem çağırıyor ben yemicem diyorum o ısrar ettikçe ben inat ediyorum. En sonunda annem yemiyorum diye bende ısrarı sonucu ağlamaya başladık o da yemedi yemeğini canım annem. Doğuda görev yaparken izin dönüşü yemek yiyecek biryer bulamadık en son küçük bir lokanta bulduk sadece mercimek çorbası vardı ağlayarak içtim o çorbayı. Anne olunca anlarsın sözü çok doğru
iş değiştirdiğini bilmiyordum Kakaocuğum,orayı kaçırmışım.Yeni işin hayırlı olsun canım,yine de fazla özletme kendini.Tatlım önceki isimde rahatlıkla siteye girebiliyordum.iş degiştirdim o yüzden gündüzleri giremiyorum bide yeni işte feci yoğunluk var o yüzden bazen bir cee diyip kaciyorum canim
Klasik olacak gel beraber yiyelim diyeceğim Bilgececiğim ama bittiAkşama sen kendine ekmek arası yaparsın artıkÇok teşekkürederim canımOfff ya nasil canim cekti anlatamam. Cok guzel olmus ellerine saglik prenses
Çok sağol birtanem,Pinkpinim benimMmm en sevdiğim çorbalar listesinde ilk üçtedir mercimek çorbası ☺ her mercimeği de yiyemem ama seninki harika görünüyor
Yine döktürmüşsün yamuğum ellerine sağlık Sunumun ayrı güzel harikasın Tüm iyi dileklerin için teşekkürler canım duan karşı gelsin inşallah
Amin Nevoşum,ayrıca teşekkürederimBen bu mesajı kaçırmışım
Çok iyi yaptın canım ellerine sağlık
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah
Durum çok vahim kesinlikle yapmasın