hoşbulduk tatlım benim.
bazen iyi bazen kötüyüm ben.bedenen çok iyiyim ama ruhsal olarak aynı durumda değilim malesef canım..
dün gece eşim uyuduktan sonra birden ağlamaya başladım tutamadım kendimi.hep içime atıyorum iyi görünmeye çalışıyorum ama o da zarar.
eşimin arkadaşının hanımı var samimiyiz,hamile olduğumuzu yakın vakitlerde öğrenmiştik,şimdi görüşelim falan diyo ama ben istemiyorum.işyerinde 2 arkadaş daha benimle aynı vakitlerde hamile kalmışlardı.aklıma geliyo şimdi benim bebeğim de benimle olabilirdi diye.içim yanıyo düşününce.onlar için seviniyorum ama kendim için de çok üzülüyorum.kendimi suçluyorum bazen bencilmiyim diye ama kendime hakim olamıyorum onların yerinde olmak istiyorum
zaten şimdi benden uzak duruyolar nazarım değer diye mi düşünüyolar bilmiyorum pek konuşmuyolar benimle,of ne biliyim sengelencim yaa kurup duruyorum işte kafamda.pek iyi değilim anladığın gibi
inşallah allah yine bekletmeden verir bebeğimi ama daha önemlisi sağlıklı hamilelik ve sağlıklı yavrular.
dediğin gibi rahim tertemiz demişti doktor,eğer bekleme başla çalışmaya derse bayram olur ekim ayı bize
hayırlısıyla bu seneyi hatta bu bikaç ayı yavrucaklarımızla beraber bitiririz inşallah canım