- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
-
Eğer negatifse kanda görmek beni daha çok üzer en azından evde testte negatif görürsemAyy baya az kalmış, insan korkuyor ya ben idrar testi yapamadım korkudan en son öğlen dayanamadım kan verdim idrarda yeni olduğu için çıkmaz falan diye
Evet ama evde negatif görüncede acaba kan versem pozitif çıkar mıydı düşüncesi oluyor.. Bu arada testimin sonucu çıktı 884 çok şükür iki kattan fazla artmışEğer negatifse kanda görmek beni daha çok üzer en azından evde testte negatif görürsemeşim evde yokken üzülürüm sonra toplarım geçen ay sevinememistik bile hastalıktan dolayı
Ya kaç yumurta vardı acaba ikiz mi senin değerlerinin maşallahı varEvet ama evde negatif görüncede acaba kan versem pozitif çıkar mıydı düşüncesi oluyor.. Bu arada testimin sonucu çıktı 884 çok şükür iki kattan fazla artmışdarısı görmek isteyen herkesin başına olsun
Karından görünür mu alttan baktırmak istemiyorum açıkçası, 2 yumurta vardı ama sanırım betadan anlasilmiyormus direk olarak ikiz olmasıYa kaç yumurta vardı acaba ikiz mi senin değerlerinin maşallahı varnazar değmesin inşallah canım benim haftaya pazartesi keseyi görürsün
Pazartesi 1000 olursa görünür canım benim ama ben ikiz hissediyorum hep senin için ilk söylediğin günden itibarenKarından görünür mu alttan baktırmak istemiyorum açıkçası, 2 yumurta vardı ama sanırım betadan anlasilmiyormus direk olarak ikiz olması
AyyPazartesi 1000 olursa görünür canım benim ama ben ikiz hissediyorum hep senin için ilk söylediğin günden itibaren
Betahcg oranların ilk olarak 350 şimdi de 884 beni hep ikiz mi diye düşündürüyor keseyi görmeye gidince haber ver gerçekten çok merak ettimKarından görünür mu alttan baktırmak istemiyorum açıkçası, 2 yumurta vardı ama sanırım betadan anlasilmiyormus direk olarak ikiz olması
Benim kuzenimin ikiz bebekleri çok rahat gebelik geçirdi hatta covid bile oldu ilk aylarda ama 3 kilo ikiside iki erkek oldu 39 haftaya kadar çok rahat gittiAyyvalla bu kadar uğraşınca bir yanım bi kere de 2 çocuklu olmak en iyisi diyor ama bir yandan ikiz gebelikler daha sıkıntılı diye korkum var, Allah hangisi hayirliysa onu nasip etsin inşallah
Tamam inşallah yazacağım buraya ☺Betahcg oranların ilk olarak 350 şimdi de 884 beni hep ikiz mi diye düşündürüyor keseyi görmeye gidince haber ver gerçekten çok merak ettim
Iyi geçecekse isterim bende hayırlısı olsun inşallahBenim kuzenimin ikiz bebekleri çok rahat gebelik geçirdi hatta covid bile oldu ilk aylarda ama 3 kilo ikiside iki erkek oldu 39 haftaya kadar çok rahat
Çok mide bulantısı oluyor üşüttüm sanırım ya böyle arada gelip gidiyor vallaIyi geçecekse isterim bende hayırlısı olsun inşallah☺
Belirtide olabilir, az once dua ettim aklıma geldin birden inşallah hayırlısı ile pozitif sonucu görürsün pazar günüÇok mide bulantısı oluyor üşüttüm sanırım ya böyle arada gelip gidiyor valla
İnşallah canım inşallah sende pazartesi inşallah bebislerini görürsün sağlıklı bir şekildeBelirtide olabilir, az once dua ettim aklıma geldin birden inşallah hayırlısı ile pozitif sonucu görürsün pazar günü
Ah benim ayimin ışığı ne oldu neyin var
Sana gebelik testi mi atacaktım bak bakim etkisi geçmiş mi diye iğnenin ama sorun var atılmıyorAh benim ayimin ışığı ne oldu neyin vartarayıcıdan giriyorum ya bildirim gelmeyince unutuyorum bu ara kafamı oyalamak için biseyler buldum kendime derken daldım sen nasılsın belirtilerin nasıl
Bence geçmiş kaç gün oldu bak heyecanlanıyorum yakın şehirde olsak da kossam sarılsam şuan ihtiyaçin varmış gibi hissettim bakE Evdekikadin etkisi geçmiş mi bak bakayım şahin gözlü beyaz olan ovulasyon testi
Aslinda mesajdan yazisalim o zaman bildirim geliyorE Evdekikadin etkisi geçmiş mi bak bakayım şahin gözlü beyaz olan ovulasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?