Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Keşke öyle olsa ya benim regl hep öyle başlar yerleşme kanaması olmasını çok isterim 🙏🏻

İlacın etkisi tamamen bitti gördüm tertemiz negatifti.
Acile gidip kan verseniz aslında çıkar sonuç böyle belirsizlikten iyidir negatif bile gelse tamam yokmuş der devam edersiniz acabalar daha çok strese sokuyor yine siz bilirsiniz

Acile gidip kan verseniz aslında çıkar sonuç böyle belirsizlikten iyidir negatif bile gelse tamam yokmuş der devam edersiniz acabalar daha çok strese sokuyor yine siz bilirsiniz
Regl olursam diye kan vermemiştim birde çıkan sonuç negatif olursa üzülürüm diye yarına kadar adetim tam sökülmezse kan veririm 😌

İnşallah ya hiç umudum yok ama hep böyle başlıyor ya adetim bakalım yarına kadar tam gelmezse kan vereyim 😌
Tamamdır hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🤲 umut her zaman vardır bu ay olmasa da gelecek ay devam demistiniz zaten her ihtimale hazır gidin yine de tabiki hersey Allah tan

İnşallah iyi haberlerle gelin bir sorunu olucağını zannetmiyorum çok var kürtaj sonrası hamile kalan İçizini ferah tutun hayırlı iyi haberlerini bekliyorum 😌🙏🏻

Ağrılarım çok Bi de şişkinlik var 2 gündür arttı biraz endiseliyim o yüzden. İnşallah iyiyimdir🥲
ağrılarınız olması normal belki ödem olmuştur içerde parça kalmışmı diye bakcaklar sanırım ben kimyasal gebelik geçirmeme rağmen bakıldı parça kalmış mı diye kalmamıştı inşallah sizde bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle dualarım sizinle 🙏🏻😌

X