- 21 Ağustos 2024
- 510
- 126
Amiin inşallah.Hepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah.Hepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhalde
Çok zor geçiyor zaman benim doktorum pazartesi demişti ben çok erken başladım :) iki düşüğüm var korkuyorum birazden
İnşallah duruma göre yazarım bende mesela dün beta düşük çıkmasına rağmen bugünkü testim yine silik çizgi anlayamadım vallaha bende iyice kafam karıştıHepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhalde
Bu bugün 12. GünümHepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhalde
Test bozuk gibi sankiBu bugün 12. Günüm Eki Görüntüle 3480876
Bende 7 eylulde yaptip ovitrelle ama benim tup bebek bugn erken gebelik testi yaptik silik cizgi lakin tabiki guvenemiyorum ovitrellenin etkisi olabilir diye dusunuyorumCanım ben 7 eylülde yaptım ona rağmen dediğim gibi geçmemiş olabilir dün beta 3.67 çıkmıştı benim 11. Gündü ama çok silik çizgi vardı bugünde aynı mesela
13 gün olmuş bence artık doğru sonuçturBende 7 eylulde yaptip ovitrelle ama benim tup bebek bugn erken gebelik testi yaptik silik cizgi lakin tabiki guvenemiyorum ovitrellenin etkisi olabilir diye dusunuyorum
Bu bugün 12. GünümHepimize hayırlı zamanla hayırlı haberler diliyorum. Haberleşelim siz yakında kan testi verirsiniz herhalde
inşallah tutmuştur benim umudum kalmadı şuan artık iğneden iki gün sonra mı enjekte edildiBende 7 eylulde yaptip ovitrelle ama benim tup bebek bugn erken gebelik testi yaptik silik cizgi lakin tabiki guvenemiyorum ovitrellenin etkisi olabilir diye dusunuyorum
uzulmeyin ben neler neler denedim tup bebektede ikinci bu vardir bir zamani muhakkak 4. Gun embriyosu transfwr edildiBu bugün 12. Günüm
inşallah tutmuştur benim umudum kalmadı şuan artık iğneden iki gün sonra mı enjekte edildi
O zaman sizin içinde daha erken inşallah vardır inşallah hamilesinizdiruzulmeyin ben neler neler denedim tup bebektede ikinci bu vardir bir zamani muhakkak 4. Gun embriyosu transfwr edildi
Evet canım olabilir bi beta versene11. Günden bildiriyorum yine silik iğne etkisiyle de artık geçsin , kafam da sürekli mi acaba
Insallah herkesin gonlune gore olsun vardir zamani diyoruz cabaliyoruz bakalm en kisa zamanda bebislerimizi alalim kucagimiza sagliklaO zaman sizin içinde daha erken inşallah vardır inşallah hamilesinizdir
Canım şimdi gördüm test yapmadım bi daha bugün 16. Günüm iğneden sonra geçen ay 16. Günde adet olmuştum başım ağrıyo bekliyorum gelir bugün bence
Ben dün betayı tekrarladım 132 geldi hayırlısı inşallah sağlıklı devamı gelir
Ooo çok sevindim hayırlı olsun canımmBen dün betayı tekrarladım 132 geldi hayırlısı inşallah sağlıklı devamı gelir
Son durumunuz nedir test yaptınız mıBende bugün test yaptım yine ama hiç çizgi yoktu iğne dahil 11. Gün burdan döner mi ki ://