- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
-
Ben zaten teste ve kanda görmediğim sürece düşünmüyorumBel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesef
Sütlü bir karışım hazırlamış yanında baska vitaminler ve iliski gunleri için zaman veriyor forumda da varmış benzer başlıklar sanırım bu ay bi denicem ben instada cok fazla hamilelik yaşayan var canlı yayinlarina katılıp gosteriyorlarOda neymiş öyle
Yaaa öyle mi ilginç bakalım yapalım ozaman bizdeAri
Sütlü bir karışım hazırlamış yanında baska vitaminler ve iliski gunleri için zaman veriyor forumda da varmış benzer başlıklar sanırım bu ay bi denicem ben instada cok fazla hamilelik yaşayan var canlı yayinlarina katılıp gosteriyorlar
Bel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesef
Canım sen tekrar Beta verdin miBel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesef
Dediğim gibi değişik ağrılar oldu bende de, hala da devam ediyorYok canım sende çatlatma iğnesi oldunya acaba sende de oldu mu diye düşündüm bu ay benim ağrılarımla başım belada 3 gündür hiç ağrım yoktu ama dün geceden beri çok ağrım var
Gözün aydın olsun inşallah canım keseyi ve kalp atışlarını da görmek nasip olsun bize de dua et lütfenDeğerim yukselmısss kızlar hamıleyiimm :)
İnşallah canım hep dua ediyorumGözün aydın olsun inşallah canım keseyi ve kalp atışlarını da görmek nasip olsun bize de dua et lütfen
Canım sen tekrar beta baktirdin mıDediğim gibi değişik ağrılar oldu bende de, hala da devam ediyor
Az önce verdim ancak yoğunluk varmış 6da çıkar dediCanım sen tekrar beta baktirdin mı
Hadi bakalım hayırlı haberlerleAz önce verdim ancak yoğunluk varmış 6da çıkar dedi
Inşallah çok korkuyorum iyi ilerlemez diye duanızı beklerimHadi bakalım hayırlı haberlerle
Canım kalbini ferah tut lütfen değerin çok güzeldi buda güzel çıkacak ve bebişini göreceksinInşallah çok korkuyorum iyi ilerlemez diye duanızı beklerim
Inşallah canım benimCanım kalbini ferah tut lütfen değerin çok güzeldi buda güzel çıkacak ve bebişini göreceksin
Benim de pazar günü test günüm ama ben test yapmaya çok korkuyorumInşallah canım benim
Ayy baya az kalmış, insan korkuyor ya ben idrar testi yapamadım korkudan en son öğlen dayanamadım kan verdim idrarda yeni olduğu için çıkmaz falan diyeBenim de pazar günü test günüm ama ben test yapmaya çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?