2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Canım ben iğneden sonra 16 gün regl oldum
Yaaa üzüldüm sağlık olsun canım bir dahaki aya inşallah peki öncesinde test yaptın mı hiç?birde belirtin varmıydı bende bugün sabah test yaptım ve negatif bugün iğnenin 11.günü hiç bir belirtim de yok

İşte o da muamma 😂canım normalde benim adetim düzensiz yani 28 günde 30 günde bir oluyorum diyemem…ama iğne zaten çatlatma olduğu için 14 gün sonra adet olunmuyormu?? Yani geçmiş aylarda ovalüsyonla takip ederken çatlamanın 14.günü genelde adet olurdum
Benim iğneden sonraki 17. Günüm hala adet olmadım

Yaptım bu sabah negatif
Tek bir markayla mı yapıyorsun canım ben mesela hem erken gebelik hem kaset test aynı anda yaptım ama nebilim diyelim ki yok adet bu kadar geç mi geliyor mesela normalde benim adetler düzensizdir ama ovalüsyonla takip ederken yumurtlamadan 14 gün sonra hep adet olurdum yani bu iğnede de öyle deilmi çatlama olduysa 14 gün sonra regl gelmesi lazım tutmadıysa yanlış mı biliyorum acaba

Tek bir markayla mı yapıyorsun canım ben mesela hem erken gebelik hem kaset test aynı anda yaptım ama nebilim diyelim ki yok adet bu kadar geç mi geliyor mesela normalde benim adetler düzensizdir ama ovalüsyonla takip ederken yumurtlamadan 14 gün sonra hep adet olurdum yani bu iğnede de öyle deilmi çatlama olduysa 14 gün sonra regl gelmesi lazım tutmadıysa yanlış mı biliyorum acaba
Sürekli farklı testlerle yaptım erken gebelik testleriylede yaptım kaset testlerlede hepsi negatif. Bende öyle biliyorum yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet başlar

Sürekli farklı testlerle yaptım erken gebelik testleriylede yaptım kaset testlerlede hepsi negatif. Bende öyle biliyorum yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet başlar
Aynen çatlamamıştır da diyemeyiz çünkü iğneyle kesin çatlıyor diye biliyorum acaba geç döllenmemi en son ilişki kaç gün önce oldu iğneye yakın mı ? Ben Salı iğne yaptırdım cumartesi ye kadar değerlendirdik başka değerlendirmedim mesela

Aynen çatlamamıştır da diyemeyiz çünkü iğneyle kesin çatlıyor diye biliyorum acaba geç döllenmemi en son ilişki kaç gün önce oldu iğneye yakın mı ? Ben Salı iğne yaptırdım cumartesi ye kadar değerlendirdik başka değerlendirmedim mesela
Biz aynı gün iğne yaptırmıştık. Benim döngüm 28 gün. Reglim 12 Aralık gösteriyor. Benimde belirtim yok o nedenle sakin ol ve stresten kaçın.

Biz aynı gün iğne yaptırmıştık. Benim döngüm 28 gün. Reglim 12 Aralık gösteriyor. Benimde belirtim yok o nedenle sakin ol ve stresten kaçın.
Stres değilde meraklıyımdır ben yani oturup bekleyemem test yaparım 😂😂bekleseydim belki ama daha önce gebelik kayıpları yaşamış biriyim belirti hepsinde hissettim Oyüzden belirti yoksa sanmıyorum

Stres değilde meraklıyımdır ben yani oturup bekleyemem test yaparım 😂😂bekleseydim belki ama daha önce gebelik kayıpları yaşamış biriyim belirti hepsinde hissettim Oyüzden belirti yoksa sanmıyorum
Bence hala ihtimal var ☺️ Tabi ben senin kadar tecrübeli değilim. İğneyi de ilk defa oldum ama belirti gösterip regli olan çok kişiyi gördüm burda. Önceki kayıpların içinde çok üzgünüm. Umarım bu ay sağlıklı bir şekilde olur 🤍

Bence hala ihtimal var ☺️ Tabi ben senin kadar tecrübeli değilim. İğneyi de ilk defa oldum ama belirti gösterip regli olan çok kişiyi gördüm burda. Önceki kayıpların içinde çok üzgünüm. Umarım bu ay sağlıklı bir şekilde olur 🤍
Benimde ilk tedavim ilk iğnem bu daha öncekiler kendiliğinden olan gebeliklerimdi herşeyin hayırlısı diyelim inşallah gebelik oluşur yine Allahtan umut kesilmez tabiki 😊

Yaaa üzüldüm sağlık olsun canım bir dahaki aya inşallah peki öncesinde test yaptın mı hiç?birde belirtin varmıydı bende bugün sabah test yaptım ve negatif bugün iğnenin 11.günü hiç bir belirtim de yok
Canım doktor 12. Gün gel kan ver dedi. Şehirdışına çıkmıştık ve geldiğim gibi yaptım akşama doğru yani negatifti. 12. Güne kadar iğne etkisi vardı birden göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vs geçti. 13. Gün kan verdim 0 çıktı o da zaten. 2 kez femara kullandım geçen ay çatlatma iğnesi yaptık. Bu sefer devlette bir doktora gidiyorum klomen verdi bide thancss (30kapsül+30 şaşe)
Çarşamba günü yumurta büyüklüğüne bakacak. Takmıyorum artık kafaya. Devlete gitmemin sebebi rahim filmi çektirebilmek. 2 ay içerisinde uyguladığım tedaviyle hamile kalmazsın rahim filmi isteyelim dedi, sırf bunun için gidiyorum hiç umudum yok nedense.

Doktor bize adet olana kadar gün aşırı değerlendirin dedi öyle yaptık

Kızlar bugün iğnemin 11.günü ve testler negatif sanırım tutmadı tutsa çizgi çıkardı diye düşünüyorum
Merhaba cnm çıkmaz hemen öyle geçen ay ben de çatlama iğne kulandım doktor iğne sonrası 14 gün bekle en az dedi test yapmak için bir kaç gün sonra testı tekrar tap pozıtıfe dönen çok fazla insan

Benim adetime daha 4 gün vardı ama sanırım bugün oldum🥲 aşılama yaptırmıştık bu ay, boşa gitti çok üzüldüm. Olması gereken zamandan erken gelmiş olması ilaçlardan mı kaynaklı acaba?

Benim adetime daha 4 gün vardı ama sanırım bugün oldum🥲 aşılama yaptırmıştık bu ay, boşa gitti çok üzüldüm. Olması gereken zamandan erken gelmiş olması ilaçlardan mı kaynaklı acaba?
Bende ilk aşılamamda olması gerekenden önce adet olmuştum doktor ilaçlardandır demişti üzülme diyemem ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki inşallah bi an önce mucizelerinize kavuşuruz 🙏🏻

X