2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Merhaba cnm çıkmaz hemen öyle geçen ay ben de çatlama iğne kulandım doktor iğne sonrası 14 gün bekle en az dedi test yapmak için bir kaç gün sonra testı tekrar tap pozıtıfe dönen çok fazla insan
Canım olsa çıkardı doktorların 14 gün demesinin sebebi daha net çıkar çizgi diye..bu sabah yaptım az önce hepsi negatif bugün 12.günümdü

Bende ilk aşılamamda olması gerekenden önce adet olmuştum doktor ilaçlardandır demişti üzülme diyemem ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki inşallah bi an önce mucizelerinize kavuşuruz 🙏🏻
İnşallah canım. Ne denir ki nasip kısmet, zamanı şimdi değilmiş

Bugun catlatma ignesinin 11. Gunu sabah hem kaset hem erken test yaptim sanirim artik igne etkisi gecmis negatif cikti. Umarim pozitife doner..

Bugun catlatma ignesinin 11. Gunu sabah hem kaset hem erken test yaptim sanirim artik igne etkisi gecmis negatif cikti. Umarim pozitife doner..
Benim de adetimin devamı gelmedi. Ay ne oluyor bir anlasam🥲 inşallah pozitife döner sizinki de ❤️

Kızlaaarrrrr, bugün iğneyle beraber 13. Günüm 2 gün önce test yaptığımda çok gözle görülecek kadar çizgi çıkmamıştı silikti, bugün test yaptığımda yine gözle görülecek kadar çizgi çıktı ama yine biraz silik sizce bu gebelik mi 😍
Canım napıyorsun, nasıl gidiyor hamilelik:)

Kızlar selamm benim bugün iğneyle beraber 5. Günüm ama 2 gündür çok mide bulantım oluyor yan etkisi mi bu doktora görünmeli miyim?

X