Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Femara ve Ovitrelle Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesef 😪
Ben zaten teste ve kanda görmediğim sürece düşünmüyorum

Mfk yöntemi âdetin bittikten sonraki 8 gün ilk ilişki sonra 3-2-3 şeklinde devam edicen hergun d vitamini iki tarafta alicak bal polen arı sütü hergun bir kaşık birde kesinlikle adetin 21 günü ilişki

Ama kimisi bu 3-2-3 olayını 3gun üstüste iki gün ara diye sonra tekrar 3 üstuste kimiside daha farklı anlatıyor orası bende de karışık

Ari

Sütlü bir karışım hazırlamış yanında baska vitaminler ve iliski gunleri için zaman veriyor forumda da varmış benzer başlıklar sanırım bu ay bi denicem ben instada cok fazla hamilelik yaşayan var canlı yayinlarina katılıp gosteriyorlar
Yaaa öyle mi ilginç bakalım yapalım ozaman bizde

@kediki
Bel ile kalca birleşimine vuran bir ağrı olmuştu canım, bir de herkeste farklı olabilir ağrı yerleri belki seninki başka yerlere vuracaktır, insan ağrılar girince hamileyim diyor değişik bir ağrı diyor ama 100 de 100 emin olamıyorsun işte malesef 😪

Canım sen tekrar Beta verdin mi

Değerim yukselmısss kızlar hamıleyiimm :)

Eklentiler

• Screenshot_20211109-150615.png
    Screenshot_20211109-150615.png
    225,2 KB · Görüntüleme: 36
X