- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
- Konu Sahibi karaca3443
Merhabalar sende iğne vurulmuş muydun benimde 1 haftam varHayırlı olsun:)
Adete bir hafta kala belirtiler neydi?
Ben her an adet olacak gibiyim bir haftam var, tutmadı mı diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar sende iğne vurulmuş muydun benimde 1 haftam varHayırlı olsun:)
Sol.kasik ağrım batmalar oluyordu hala da devam ediyor ara araHayırlı olsun:)
Çok sevindim ya darısı başımıza maşallah sana da bebise de kendine dikkat etSol.kasik ağrım batmalar oluyordu hala da devam ediyor ara ara
İnşallah canım hayırlı sağlıklı rabbim kucağımıza almayı nasip etsinÇok sevindim ya darısı başımıza maşallah sana da bebise de kendine dikkat et
Aşılamamı yaptırdınızHayırlı olsun:)
Hayır.Aşılamamı yaptırdınız
Canım nasılsın nasıl gidiyorCanım bugün kan verdim şükür 5281 cıkmış sonuç. Çarşamba günü kese için gideyim diyorum inşallah. Buralara bir süre girmeme kararı aldım okuduğum olumsuz şeyler kötü etkiliyor umarım her şey iyi gider senin için de. Tekrar girdigim de iyi haberlerini alırım inşallah
Ben pozitif düşünüyorum canım
Canım var gibi 2 gün sonra kan ver istersen hayırlı olsun bence var
İnşallah vardır cancazim ya yarın dokotun test ver dediği gün ama nasıl dayanırım yarına kadar gel bana sorCanım var gibi 2 gün sonra kan ver istersen hayırlı olsun bence var
İçin rahat olsun dua et Allaha teslim ol herşey zamanı gelince olurİnşallah vardır cancazim ya yarın dokotun test ver dediği gün ama nasıl dayanırım yarına kadar gel bana sor
Haklisin Allah'ım yardım etsin ama onca seneden sonra el ayak iptal bende çift gördüğüme inanamıyorumİçin rahat olsun dua et Allaha teslim ol herşey zamanı gelince olur
Kac yıldir uğraşıyorsunHaklisin Allah'ım yardım etsin ama onca seneden sonra el ayak iptal bende çift gördüğüme inanamıyorum
4 yıl oldu kardescazimKac yıldir uğraşıyorsun
Sanmam çünkü iki kişi vardı bu başlıkta onlarında belirtisi oldu canım hamile olup hiç bir belirtisi yoksa genelde boş gebelikle sonuçlanıyor zatenKızlar ovitrelle ile hamile kalıp hiçbir belirtisi olmayan var mı burada?
Canim sende son gelişme nedir? Ve bu arkadaş hamilemiymiş burda, aynı belirtiler bende de varda.Mide bulantısı için erken tabi psikolojik olma ihtimali var onun ama diğerleri hamilelik belirtisi de diyorlar hadi bakalım inşallah öyledir. Benim göğüslerimde hassasiyet biraz var kasık batması adet olacakmış gibi rahim kasılması ve dediğim gibi yoğun gaz sancısı Bınlar adet belirtim de aynı zamanda..
Canım nasılsın var mi bi gelişme? Senle bir kaç kez konuşmuştuk.Sanmam çünkü iki kişi vardı bu başlıkta onlarında belirtisi oldu canım hamile olup hiç bir belirtisi yoksa genelde boş gebelikle sonuçlanıyor zaten
karaca3443 doğum yaptı 1,5 ay evvelCanim sende son gelişme nedir? Ve bu arkadaş hamilemiymiş burda, aynı belirtiler bende de varda.